Кой е най-точният хороскоп на света?

12420
Кой е най-точният хороскоп на света?
Снимка: iStock

Тайнственото племе догони допринася най-много за астрологията на Африка. Техният метод се основава на природни явления и и човешки взаимоотношения - така постепенно се създава най-точния хороскоп на света: африканският.

Баща: 4 януари - 3 февруари. Зодията на Бащата се свързва със слънцето и светлината. Хората-Бащи са стабилни и почтени, живеят в реалността. Те са много предпазливи, другите им имат голямо доверие и често ги търсят за съвет.

Майка: 4 февруари - 5 март. Знакът на Майката е свързан с луната, нощните илюзии, подсъзнанието. Такива хора са спокойни и симпатични. Много от тях имат добре развито и умело поднасяно чувство за хумор. Популярни са сред своите приятели, знаят и как да изслушват другите.

Вашият септемврийски хороскоп е тук

Разберете какво е подготвила небесната карта за вашата зодия този месец. Почти всяка година сезонът на Дева се оказва един от най-изне...

Семейство: 6 март – 4 април. Тези хора са внимателни и лесно се привързват. Понякога забравят самите себе си, понеже са по-загрижени да помагат на другите. Често се включват в хуманитарни и благотворителни мероприятия, които помагат на хората да облекчат своето трудно ежедневие.

Син: 4 април - 5 май. Ето едни хора, на чието рамо останалите могат да разчитат винаги. Те са почтени и спазват обещанията си. Много е полезно да имаш около себе си такива спокойни и мъдри хора и да се вслушваш в техните съвети.

Дъщеря: 5 май - 4 юни. Хората-Дъщери са оптимистични и щедри, но често се тревожат за ненужни неща. Трябва да прозрат за светлата страна на света и да овладеят изкуството как се оказва доверие на другите. Тяхната жизнерадост им дава възможност да се обградят с добри приятели.

Чичо: 5 юни - 4 юли. Знакът на Чичото символизира силата и мощта. „Чичовците“ са упорити и затова не е лесно да ги преубедите за нещо. Те винаги изглеждат авторитетни, което често може да се сметне за недостъпност. Но чувството им за хумор е великолепно, дори иронизират понякога самите себе си. По правило такива хора са призвани за лидери.

Вещица: 5 юли - 4 август. За щастие, знакът на Вещицата не символизира нищо ужасно или опасно. Хората-Вещици просто харесват точните числа. Те по правило разчитат на собствени сили. Щедри, но нетърпеливи. Имат много силна интуиция и дарба да врачуват. За тях е лесно да разгадаят мислите на другите.

АСЦЕНДЕНТЪТ: Какво представлява и какво означава ВАШИЯТ

Дори хората, които не се консултират често с астрологията, имат обща представа за своя слънчев знак, който е един от 12-те зодиакални з...

Лъв: 5 август - 3 септември. Зодията Лъв е на хората, които обичат живота. Отношението им към различни ситуации е положително и умеят бързо да прощават на някого, ако той, волно или неволно, ги е наранил. Винаги наричат нещата такива, каквито ги виждат. Рутината им е неприятна, затова често сменят местоработата, дома или партньора си.

Антилопа: 4 септември – 3 октомври. Хората-антилопи са страстни, умеят да обичат, да поставят ясни изисквания, а също и да вземат категорични решения. Това, което желаят, искат да го получат веднага. Обаче е нужно да свикнат да мислят по-спокойно и да се съобразяват с мнението на другите.

Слон: 4 октомври - 3 ноември. Знакът Слон символизира и демонстрира мъдростта на предците. Хората-Слонове са грижовни и топли. Емоционални, ала все пак винаги обмислят внимателно, преди да започнат начинание. Нерядко променят своето мнение. Разбират много добре другите. Много лесно се адаптират. По инстинкт чувстват кои хора около тях им оказват положително въздействие.

Леля: 4 ноември - 3 декември. Хората-Лели са добродушни и щедри. Винаги позитивни, с успокояваща енергия – а това влече много хора. Те виждат доброто в другите и затова общуването с тях е лесно.

Изобилие: 4 декември - 3 януари. „Изобилните“ хора са щастливи и лесно живеят живота си, но понякога не мислят за другите. Много са капризни при избора на своя кръг за общуване. Разчитат най-вече на интуицията си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com