Кой не трябва да носи златни бижута: Опасната енергия на златото

53319
Кой не трябва да носи златни бижута: Опасната енергия на златото
Снимка: iStock/Guliver

Има украшения, които носят само нещастие. Златото не е в тази категория, но понякога може да бъде изключително негативно. Например, ако го носите в неподходящо време. Да видим кой няма да хареса златни обеци или верижка от злато.

Хората в стрес

Ако животът на човек е изпълнен със стрес и проблеми, тогава златото може да предизвика увеличаване на неприятностите. Биополето на такъв човек вече е нестабилно и златото го разклаща още повече с мощната си енергия.

Хората, които много се уморяват, отбелязват, че изобилието от златни бижута по телата им ги кара да изгарят по-бързо. Нервната и стресираща работа изисква използването на метали като сребро или цирконий, а не на злато.

Хора, които трябва да се съсредоточат

Златото е отличен източник на мотивация и ентусиазъм, но този метал е изключително активен, поради което няма да позволи на човек да се концентрира върху трудна и монотонна работа.

Златото отвлича вниманието и кара човек да се фокусира не върху това, от което се нуждае в момента. Този метал може да повдигне духа, но със сигурност не ви кара да се концентрирате.

Любители на сребро

Ако често носите сребро, в никакъв случай не бива да носите злато с него. Тези два метала имат напълно различни и дори противоположни енергии. Ето защо е опасно да носите злато и сребро заедно.

Среброто е полезно в дните, когато ви очакват много опасности и трудности, когато имате нужда от защита от зли очи и проблеми. Златото ще ви бъде полезно, когато трябва да придобиете харизма, воля и да станете по-активни.

Агресивни хора

Ако човек има агресивен характер и той привлича неприятности към себе си, тогава златото определено е противопоказано за него. Този метал само засилва желанието да бъдеш и да изглеждаш по-добре. Златото увеличава жаждата за агресия.

Някои зодии

Златните бижута имат памет. Внимавайте!

Златните бижута действат различно върху различните части на тялото. Златните верижки и медальони помагат при аритмия на сърцето и успок...

Рибите и Скорпионите се справят добре със златото, но това не си пасва с „водната“ им природа. Тези хора се нуждаят от мотивация, която златото може да даде, но в други случаи блокира потока на положителна енергия от звездите.

Овенът, Телецът и Лъвът също не трябва да злоупотребяват със златото. Тези хора често са агресивни и вече беше отбелязано по-горе, че златото и агресията са термоядрена смес.

Хора с натоварен живот

Ако в живота имате твърде много емоции, както добри, така и лоши, тогава златото ще бъде излишно. Това ще ви попречи да се наслаждавате на приятните моменти и ще намали бдителността ви.

Всичко трябва да бъде в пълна хармония. Щастлив човек е човек, който не е заобиколен от излишъци. Вселената изисква баланс и хармония във всичко, така че златото не се препоръчва за тези, които вече са щастливи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com