Коя е лошата страна на всяка ЗОДИЯ

12252
Коя е лошата страна на всяка ЗОДИЯ
Снимка: iStock

ОВЕН

Винаги когато трябва да решат накъде да поемат, те стават много нетърпеливи и избухливи. Не се интересуват кой стои срещу тях, просто излизват гнева си. 

ТЕЛЕЦ

Имат нездравословна привързаност към хора, предмети, места. И ако усетят своето притежание застрашено, по-добре да не сте на пътя им. Друга част от тъмната им страна е нездравословното им желание да си угаждат.

Това са зодиите, които обичат да си угаждат най-много

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са много хора в едно тяло, много характери, събрани на едно място. Никога не знаете какво ще ви се падне. Понякога обичат да се перчат и са арогантни, друг път - умишлено мълчаливи и потайни. 

РАК

Раците са хора на настроенията. Обичат да стоят тихо и кротко в зоната си на комфорта. Ако опитате да ги измъкнете от там или да ги изведете от коловоза, по който са тръгнали, трябва да сте готови за буря от емоции. 

ЛЪВ

Лъвовете обичат да са център на внимание и когато това не се случва, ще го отбележат по доста невъзпитан начин. Може и да ви изглеждат чаровни, но често пъти целта на това поведение е да получат обожание от околните. 

ДЕВА

Девите понякога критикуват повече от нужното и то не по-най-елегантния начин и песимизмът им често прераства в драматизъм, които не биват спестени на близките им.

ВЕЗНИ

Везните са доста нерешителни. Колебливостта им е заразителна, а мнителността им често е насочена към най-близките и често виждат заговор на несъществуващи места.

СКОРПИОН

Най-добрите приятели според зодиака

Овен Винаги защитава, помага и подкрепя своите близки. Не допуска сивото ежедневие във взаимоотношенията с другите хора. Много лоялен ...

Скорпионите се доверяват единствено на себе си и собствената си преценка. Бъдете внимателни как се държите с тях, защото са доста обидчиви, а лошото им настроение понякога трае до безкрай.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците не знаят как да си мерят приказките и действията и редовно нараняват околните, без дори да го осъзнават. Може да ви се струва нетактично, но истината е, че етикетът е неприсъщ за Стрелците. 

КОЗИРОГ

Козирозите са маниаци на контрола и обичат да вземат всяко решение за себе си и за семейството си. Понякога доста агресивни в подхода си, Козирозите са избухливи и непремерени в реакциите си. 

Как ви виждат хората според зодията

Овен Първото впечатление на всички за вас е, че сте грубовати и дори малко хулигани. Хората се страхуват от голямото самочувствие, кое...

Тези зодии ще бъдат много щастливи в любовта този месец

ВОДОЛЕЙ

Водолеите обичат прибързано да съдят околните и често изглеждат леко дръпнати и стоят встрани от събитията. Живеят в свой собствен свят и очакват всички да знаят и уважават това. 

РИБИ

Рибите живеят в свой собствен свят, имат своя логика и трудно понасят някой да им дава нови идеи. Податливи са на чуждо влияние и оставят другите да се възползват от добротата им.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com