Коя е най-лошата версия на всяка една зодия

12479
Коя е най-лошата версия на всяка една зодия
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Суперзлодей. Вие обичате да бъдете герой, но никога не сте мъченик. Винаги става въпрос за обслужване на егото, търсите решения по начин, който може да шокира най-близките ви. 

Телец

Ще останете верни на приятелите си, дори когато те са виновни за откровено зли престъпления. Ако създадете компания, ще бъде диктаторство. Тирания с естетика в Instagram.

КОИ СА ЗОДИИТЕ, КОИТО НИКОГА НЕ СЕ ТРЕВОЖАТ

Близнаци

Човекът, който заема най-високия ни пост. Самото изменение на климата. Играейки толкова добре адвокат на дявола, вие ставате вътрешен съветник на Сатаната. Разкошна, празна реторика. Истински черен лебед.

Рак

Способността за хладнокръвно убийство. Навсякъде виждате заплахи. Не можете да се успокоите. Всички знаят, че бихте ги убили, ако се стигне до това и това също ви ядосва. Как смее някой да надникне в душата ти неканен? Вие сте голям фен на науката, логиката и експертизата, освен ако те не противоречат на вашата собствена интуиция. 

Лъв

Мегаломански владетел. Изпитвате параноя, че всеки филм е пропаганда за героите, а злодеите всъщност са добрите момчета...

Дева

Вие не се страхувате от работата сама по себе си. Девите често нямат перспектива, тъй като могат да се заплетат в плевелите на всеки проблем. Това може да ви накара да надцените и подцените враговете си. 

Везни

Милиардер, който е напълно обсебен от идеята да живее вечно в утопия на Марс, но не може да плаща на персонала си нормална заплата или дори да осъществява зрителен контакт с тях.

Зодиите, които ТРОВЯТ живота на другите

Всеки от нас поне веднъж се е сблъсквал с хора, на които им харесва да вредят на другите. За съжаление, невинаги е лесно да разберем от...

Скорпион

Скорпиони, вие имате преувеличена репутация, че сте зли. Но всъщщност сте едно ранено сърце и всичко, което ви е необходимо, за да се чувствате в безопасност с някого, е да имате пълен контрол над всичко, което мислят и правят. Докато имате пълен достъп до имейла, съобщенията,  акаунтите в социалните медии, тогава можете лесно да спите до тях. С едно отворено око. 

Стрелец

Ако спрете да говорите, ще трябва да се слушате, така че не го правите. Можете да приемете всяка шега, стига вие да сте я направили. Единственото нещо, което ви харесва във връзките, е цялата драма. 

Козирог

3-те зодии, които завиждат най-много

Някои хора просто не могат да контролират вродената си завист и не винаги го правят с лошо – просто така им идва отвътре. Все им ...

Капиталистическа престъпност. Бихте се обадили на семействата на служителите си за празниците, но ще ги продадете, ако успеете да реализирате два процента повече приходи. Два процента всъщност са много. Дори не се радвате на парите, които печелите. Никога не сте сваляли бронята си, най-малкото пред себе си. 

Водолей

Способността ви за съпричастност е ... ограничена, така да се каже. Човешките същества са колекции от данни, които трябва да бъдат анализирани и оптимизирани и ако някой не е съгласен, това са повече данни за електронната таблица. 

Риби

Злокачествени, но адски харизматични лидери. Направо лъжете в лицето на хората, а най-лошото е, че сами вярвате в думите си. Искате да промените света, въпреки че светът е бил много ясен, че не се нуждае от вас, за да го направите. Или поне не по начина, по който го правите. В

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com