Коя е зодията с която не се разбираме? Част 2

23713
Коя е зодията с която не се разбираме? Част 2
Снимка: Thinkstock/Guliver

Зодиакалните знаци в хороскопа са различни, както и самите характери на хората, които са родени по определен знак. И както всеки знак отговаря за определен елемент в природата, така и съвместимостта на хората, отговарящи на тези знаци зависи от елементите, които ръководят съответната зодия. В тази връзка комбинацията от огнени и водни знаци може да доведе до проблеми заради несходства в характерите и най-вече в противоположната комбинация огън-вода. За да не попадаме в подобни моменти и връзки с неподходящия, можем да обърнем внимание на астрологията. Вижте кои са зодиите, съюза между които е обречен на пълен провал, именно заради противоположните им черти:

Водолей, несъвместим с Риби

Седмичен любовен хороскоп за 11 – 17 декември

За кои зодии любовта ще бъде най-важна тази седмица? Разберете какво казват звездите за романтичните ви отношения в следния любовен хор...

Разликата на тези два зодиакални знака е, че Водолеят е най-слабо емоционалния знак, а Рибите са силно емоционални. В стремежа си да угодят на Водолея, Рибите ще се раздадат докрай. Водолеите от своя страна винаги гледат отгоре на нещата, а Рибите, пък се хващат за най-малките детайли. В този съюз Рибите ще страдат и ще се тормозят, защото отсрещния знак е винаги недоволен и пълно щастие няма.

Риби, несъвместими със Стрелец

Стрелците са прекалено директни и много често това им качество ще бъде в повече на чувствителната Риба. Стрелеца обича да прави плановете си абсолютно сам и без да се съобразява с никого, нещо,което със сигурност на Рибите няма да им се хареса. Рибите не биха се наложили над Стрелеца, на който му трябва леко подбутване що се отнася до обвързване.

Козирог, несъвместим с Овен

Дневен хороскоп за 11 декември

Овен Този понеделник ще е един от малкото, които ще ви донесе пълно удоволствие от успехите ви. Докато останалите все още се настройва...

Търпението, доверието и честността са важни за една връзка.Това са нещата за които Козирога би направил компромиси, но арогантния и агресивен Овен в никакъв случай не би се опитал дори да избяга от конфликт.Овена е изключително избухлив, качество което на разумния и спокоен Козирог няма да му се хареса със сигурност. Така, когато се стигне до скандал, Козирога ще се опита да оправи нещата, а Овена просто ще налива масло в огъня.

Много е важно да познаваме човека до себе си, за да не се подвеждаме и залъгваме. Така ще можем да се спасим от емоционални драми, разбито сърце и връзки, които просто ни губят времето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com