Коя зодия е като Кума Лиса - винаги намира начин да постигне своето

20430
Коя зодия е като Кума Лиса - винаги намира начин да постигне своето

Когато става въпрос за получаване на това, което искат, някои зодиакални знаци са по-хитри от други. Но кой знак е най-хитрият от всички? Дали това е Скорпионът, който е известен със своята интензивна и страстна природа, или Овенът, който никога не отстъпва от предизвикателство? Нека разгледаме кои зодиакални знаци имат най-голям шанс да постигнат своето и защо.

Скорпион

Може би най-често срещаният отговор, когато става въпрос за най-хитрия зодиакален знак, е Скорпионът. Този знак е известен със своята интензивност и страст, което го прави един от най-решителните знаци в астрологията. Те също така имат умението да разчитат хората и ситуациите точно, което им позволява да забележат всички потенциални пропуски, които биха могли да им дадат предимство. Недостатъкът на хитростта на този знак е, че той лесно може да се съсредоточи прекалено много върху постигането на целите си, като често пренебрегва други важни аспекти като морал и етични съображения.

Овен

Често пренебрегван претендент в тази битка е Овенът. Въпреки че може да не са толкова пресметливи като Скорпионите, Овните със сигурност знаят как да получат това, което искат, когато се заемат с него. Тези овни са изключително амбициозни и няма да се спрат пред нищо, докато не постигнат целта си. Освен това Овните са отлични преговарящи с естествен талант да убеждават хората на своя страна. Макар че този знак притежава някои от същите недостатъци като Скорпионите по отношение на морала и етичните съображения, техният ентусиазъм обикновено им помага да се придържат към правилния път.

Лъв

На последно място, но не и по важност, е Лъвът! Въпреки че на пръв поглед ,Лъвът може да изглежда дружелюбен и щедър, не се заблуждавайте - тези котки определено знаят как да манипулират ситуацията, за да получат това, което искат. Лъвовете са уверени в способностите си и често използват тази увереност, за да накарат хората да се съгласят с какъвто и да е план, който са измислили. Освен това Лъвовете не се страхуват да казват открито какво искат - нещо, което може да послужи както като предимство, така и като отговорност в зависимост от ситуацията!

И трите знака притежават уникални черти, които ги правят големи съперници, когато става въпрос за намиране на начини да получат това, което искат от живота - но само един от тях може наистина да претендира за титлата Кума Лиса сред зодиакалните знаци! Изглежда, че когато се стигне до казус, никой няма предимство пред Скорпиона - тези мистериозни същества винаги успяват да намерят изход от всяка сложна ситуация! Така че, ако търсите човек, който има достатъчно хитрост (и етика), за да ви помогне да постигнете целите си - не търсете повече от вашия верен приятел Скорпион!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 упражнения, които ще направят всяка жена богиня в леглото

Защо в Япония не пият вода по време на хранене?

6 модни навика, които ви карат да изглеждате като момиче от бедно семейство

Защо китайските мъже обичат да показват корема си на публични места?

Каква е разликата между резене и копър?

Подходящи ли са за диета доматите?

Ето как приготвят пържените картофки в ресторантите и те винаги са перфектни

Храните, с които най-добре се комбинира сиренето

Ритуали за пари: кои не действат или могат да навредят - ако вярвате

Шанс да промените съдбата си: най-важните години от живота за всяка зодия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно