Колко пъти се влюбва всяка отделна зодия

16486
Колко пъти се влюбва всяка отделна зодия
Снимка: Pexels

Според астролозите, най-хубавото чувство на света – любовта, зависи и от зодията. Всяка зодия се влюбва определен брой пъти и обича по различен начин. Ето защо, сега ще разбулим мистерията около вашата истинска любов, стига да ни кажете зодията сте.

Овен – влюбва се три пъти

Хората, родени под знака на Овена, не са особени запалени любовчии. Те проявяват скептицизъм към тази тема, заради което и дебютът им в любовта е просто от любопитство. Иначе, вторият и третият път любовта е силна, истинска и разтърсваща!

Телец – влюбва се само веднъж

Тези личности са изключително отдадени на човека, в когото се влюбят. При тях максимата „любовта на живота” важи с пълна силна. Могат да бъдат с избраната половинка до самия край. Ако обаче ги наранят, Телците повече никога не обичат по същия начин.

Близнаци – влюбват се истински три пъти

Близнаци са истински търсачи на любовта. При тях тя се появява цели три пъти, като при всеки един те смятат, че това е най-подходящият човек за тях.

Рак – влюбват се два пъти

Раците могат да обичат истински два пъти, като са готови да се отдадат максимално на любимия човек. Ако първият път са наранени и разочаровани, минава доста време, докато отново повярват на някого и намерят любовта. Тогава обаче те отново са готови на всичко за нея.

Лъв – влюбват се, когато пожелаят

Лъвовете са царете и на любовта. Те не се страхуват да се влюбят, дори и преди да са били наранени. Отдават се смело и напълно на връзка, която искат да превърнат в достатъчно сериозна стъпка в живота си с техния любим човек.

Дева – влюбва се два пъти

Девите са по-предпазливи, не се доверяват лесно на обекта на желанията си. Могат да обичат истински два пъти, понеже доста трудно допускат напълно някой до себе си.

Везни – влюбват се, когато пожелаят

Ето я и другата благословена зодия! Везните също като Лъвовете могат да обичат всеки, който пожелаят. Независимо от това, колко голямо разочарование са преживели, те без проблем ще се отдадат на следващия, който ги заслужи.

Скорпион – влюбва се истински само веднъж

Страстните и палави Скорпиони, известни с безкрайните си авантюри и връзки, могат да обичат само веднъж. Дори и да ви се струва, че очите им постоянно шарят, те може би гледат само вас. Представителите на тази зодия са по-тайнствени, не се разкриват веднага. Когато го направят, те осъществяват както физически, така и много силни емоционални взаимоотношения с човека, с когото искат да бъдат завинаги.

Стрелец – влюбва се четири пъти

Един от знаците, които могат да бъдат спокойни и щастливи от факта, че ще имат четири любови в живота си. Истински късметлии, за сериозната връзка на които са необходими компромиси, ако искат да се задържат с някого дълго време.

Козирог – влюбва се истински пет пъти

Самотна майка намери пред вратата си анонимен плик, няма да повярвате какво имаше вътре

Самотна майка от английския град Челтнъм, графство Глостършир, откри под вратата си анонимен плик с пари, съобщи The Mirror. 30-годишн...

Най-влюбчивата зодия, която би могла да има пет любови в живота си. Проблема при тях е, че имат силно развито чувство за собственост, което ги прави най-зарязваните личности в зодиака.

Водолей – влюбва се три пъти

Доста особено при тях е, че имат три любови, като в това число влизат и изневерите им. Все пак, те не се спират и могат да търсят подходящия човек през целия си живот.

Риби – влюбват се само веднъж

Рибите могат да обичат истински само един път в живота. Щом намерят половинката си, правят всичко за нея, не я оставят да си тръгне и се отдават напълно на връзката си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...