Колко ревниви са зодиите

11622
Колко ревниви са зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако страстите започнат да кипят във вас, раненото ви сърце не избира времето и начина да покаже своята ревност. Вашето недоверие и ревност са повлияни от Марс и Плутон, покровители на силни и трескави чувства, което ви карат постоянно да наблюдавате поведението на партньора си под лупа.

Телец

Вашето ревниво естество не приема предателството на партньора ви под каквато и да е форма, дори ако той просто е погледнал нечии загорели крака или е забелязал фигурата на друга жена. Астрологически романтичната ви връзка се управлява от Плутон, поради което толкова обичате да контролирате партньора си.

Близнаци

Вие се управлявате от планетата на логиката Меркурий, което ви прави по-малко ревниви от другите знаци. И дори да не правите сцени и да не разбивате всички чинии в къщата, все пак ще намерите начин да задържите своя партньор по-дълго.

Рак

Вие сте много ревниви и подозрителни, въпреки че не го показвате. Покровителката ви Луна винаги ви предупреждава, ако нещо може да навреди на връзката ви. Ако нямате доказателство, ще мълчите, но ако го имате, ще бъде много трудно да се справите с него.

Лъв

Слънчевият символ на гордостта защитава представителите на вашия горд знак. Предателството на партньора ви много ви наранява, дори ако това е "безобиден" флирт.

Дева

Вашият знак е защитен от Меркурий. Ето защо винаги поставяте под въпрос верността на партньора си, като правите логичното заключение, че той няма да може да устои на изкушението.

Везни

Родени сте под много ревнив знак. Въпреки че сте супер рационален човек, Венера, планетата на любовта, остава ваш покровител. Съответно, няма да търпите някой да застраши връзката ви.

Скорпион

Страстната, но изключително уязвима природа на Скорпион е под егидата на Марс и Плутон. Затова реагирате толкова бурно на безобидни неща, на които другите хора не биха обърнали внимание.

Стрелец

Символът на вашия знак е Стрелец, който изстрелва стрела директно в целта. Това говори за начина ви на действие в случай на проблеми в емоционална връзка.

Козирог

Въпреки че външно не можете да кажете това, вие сте супер уязвими. Ако можете сами да победите стреса в крайна сметка ще станете по -внимателни. Никога обаче не можете да простите изневярата, така че ако я видите при партньора си, ще прекратите връзката.

Водолей

Вашият знак се управлява от Уран, планетата на флирт и приключения, така че сте склонни да избирате партньори, които ще се поглезят на вашите капризи. Но ако поведението на партньора ви изведнъж ви накара да ревнувате, вие ще се опитате да не го покажете нито с поведението си, нито с общуването си.

Риби

Вашият свръхчувствителен знак е покровителстван от Нептун, така че напълно се отдавате на властта на човека, когото обичате. Това обаче е и причината да ви е толкова лесно да нараните. Ако започнете да ревнувате, първата стъпка е да анализирате себе си и действията си. Можете да простите предателството, но няма да оставите усещането, че това може да се повтори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com