Колко време се сърдят зодиите - кой е най-големият сърдитко между тях?

27420
Колко време се сърдят зодиите - кой е най-големият сърдитко между тях?
Снимка: iStock/Guliver Images

За всеки човек настъпват моменти, когато се сърди някому за нещо. Ето някои от най-често срещаните характеристики на всяка зодия, когато става въпрос за справяне с гнева.

Овен

Овните определено са най-податливи на яда си - нали са огнена зодия. Това е една от тъмните им страни. Обикновено не те започват споровете с хората, но знаят как да ги прекратят. Избухват, когато някой проблем ги изненада. Но сърденето им не продължава дълго.

Телец

Телците са уравновесени същества и тяхната реакция при гняв е доста бавна. Но когато се ядосат, по-добре внимавайте! Несправедливостта и предателството вбесяват всеки Телец. Ала повечето от тях не губят времето си в ядосване. Бързо прощават - но отношенията вече никога не са същите.

Има ли зодии, които лесно намразват всички?

Близнаци

Тази зодия е известна със своята двойственост. Близнакът може да запази спокоен и съсредоточен вид – и внезапно гневните му думи да изненадат отсрещния човек. Раздразненият Близнак изнася истински лекции по добро поведение. Но, ако не го поучаваме назидателно, лесно прощава и забравя.

Рак

Раците обикновено са хармонични, разбиращи, мили и верни. И всичко това искат да получат в замяна. Почувстват ли се пренебрегнати или обидени, изпадат в лошо настроение. Ако това остане незабелязано, нервираният Рак става агресивен. В случай, че конфликтът не се разрасне, скоро прощава.

Лъв

Всичко може да вбеси Лъва и това винаги „се чува“. Лъвовете в такива ситуации крещят, оплакват се, ритат разни неща – въобще, истински спектакъл. След като се разтоварят, вече не таят злоба - сякаш нищо не се е случило.

Обидите, които всяка зодия не прощава – част I

Дева

Това е една от най-търпеливите и мили зодии. Девите могат да понесат невероятно количество обида и разочарование, преди да покажат признаци на яд и гняв - защото не им е удобно да изразяват негативна енергия. Обаче, когато Девата търси отдушник, емоциите й са доста интензивни, а гневът - достатъчно силен. Помни дълго обидата.

Везни

Везните са миротворци. Опитват се да избягват конфронтационни ситуации. Мълчат си, докато изгубят търпение. Те са и един от най-чувствителните знаци на зодиака, затова вземат на сериозно всякакви дреболии. Пазят средства за отмъщение при удобен случай. Злопаметни са. Даже да простят, то ще е след доста време.

Скорпион

Скорпионът е склонен да потиска гнева си. Но, докато го овладява, планира отмъщение. Често само мълчи и чака да разбере какъв аргумент ще използват срещу него. Когато се ядоса достатъчно, гневът му изригва с невероятна злоба. Това е и най-злопаметната зодия. Скорпионите са способни да прощават, но никога не забравят.

Стрелец

Нечестността, несправедливостта, жестокостта или лошите думи са достатъчни, за да вбесят представителя на тази зодия. Стрелците са безмилостни, когато са ядосани - и ако нервирате някого от тях, най-добре бързо си тръгнете. Добрата новина е, че не се изнервят толкова често.

3 зодии, които добре знаят как да пестят от всичко

Козирог

Козирозите обикновено са спокойни през повечето време. У дома повечето от тях искат пространството им да се запази така, както са го оставили. Козирогът успешно крие негативните си емоции. Когато губи хладнокръвие, то е за кратко. Козирозите прощават едва, след като покажат колко са разочаровани.

Водолей

Когато са ядосани, Водолеите предпочитат да игнорират проблема и да се разходят, вместо да го обсъждат. Иначе се чувстват като в капан и избухват само от разочарование. Ако конфликтът е в рамките на скорошна интимна връзка, не полагат особени усилия да я поправят.

Риби

Рибите в лош ден избухват доста лесно. От друга страна, в добър ден се стараят да избягват всякакъв вид раздразнение. Обичайно за тях е да прибягват до алкохол, цигари или други наркотици, за да се успокоят. И ако това не работи, вероятно решението е един добър плач. Помнят обидите само по изключение и за неопределено време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com