Обидите, които всяка зодия не прощава – част I

22325
Обидите, които всяка зодия не прощава – част I
Снимка: iStock

Представителите на всяка зодия имат своите слабости, сред които е и обидчивостта. Търпимостта към обиди обаче се различава, както и нещата, които могат да накарат съответната зодия да ви обърне гръб и да ви зачеркне завинаги от обкръжението си. Коя зодия се обижда най-лесно, коя не прощава и търси отмъщение и коя гледа на всичко с лека насмешка ще разберете в статията.

Овен

Борбени и непримирими като характер, те вървят смело напред през бурите и няма обида, която да ги спре или разколебае. Трудно понасят обаче упреци, които не са заслужили. Ако обидата отговаря на характера им, не я приемат за такава, а мълчаливо се съгласяват. Пробвате обаче да ги наречете безгръбначни – определение, което напълно не отговаря на качествата им – и вижте какво ще последва. Представителите на зодия Овен ще се разсърдят и ако ги считате за зависими. Горди и винаги напред с рогата, те са всичко друго, но е и инструмент в нечии ръце, не и зависими от някого.

Телец

Телците са изтънчени, обичащи хубавата храна, хубавия живот и луксозните вещи, но не приемат да бъдат характеризирани като повърхностни, материалисти или зависими от охолството. Телецът гледа на високия си стандарт на живот като на доказателство за значимостта си и всяка обида на тази тема го засяга дълбоко. Той не е материалист, той би помогнал на всеки и раздал от богатството си, той просто е успешен. И луксът в живота му е само доказателството за това.

Зодиите, с които НЕ бива да се шегувате!

Сред зодиакалните знаци има и такива, които са по-обидчиви от останалите. Те не реагират добре на критика, нито приемат шегите на околн...

Близнаци

Близнаците се гордеят с това, че са хора, на които може да разчитате. Не смейте да ги окачествявате като несериозни или ненадежди, за да не ги изгубите. Ако искате да се освободите от присъствието на някой Близнак в живота си, просто го наречете вятърничав. Гарантирано ще развалите завинаги отношенията си. Близнакът винаги е там – до приятелите си, за да им помага и не заслужава да бъде наричан неблагонадежден.

Рак

Раците дълго премислят и предъвкват обидите. Те трудно ги забравят и прощават. Дори привидно да изглежда, че Ракът не е сърдит, след няколко дни или седмици, когато той ви напомни какво сте му казали и с какво сте го обидили, ще разберете, че още не е забравил и не е простил. Когато го обидите, Ракът с лекота може да ви изрие от живота си. Най-болезнено за него е да бъде наречен незрял, капризен или мрънкащ. Ракът не мрънка, той споделя мнение, Ракът не е оплакващ се, той споделя опит, Ракът не е незрял, той просто е запазил детето в себе си – така мисли и всяка дума, противопоставяща се на това, води до разрив в отношенията.

Лъв

Зодиите, които не прощават обиди

Някои хора определено не могат да прощават обиди и правят всичко възможно да отмъстят на човека, който ги е наранил. Ето кои са те. 1-...

Лъвовете имат висока самооценка. Те възприемат себе си като господари и царе и обичат да слушат похвали от своите „поданици“. Ако искате да чуете рева на Лъва, кажете му, че е надут и егоцентричен. После се пригответе дълго време да не пресичате пътя му и забравете за добрите отношения с него. Тази обида няма да ви я прости.

Дева

Представителите на тази зодия не търпят критика под никаква форма. Те са най-обидчивите, най-чувствителните на тема чуждо мнение и всяка лоша дума за тях, всяка обида ги изкарва за дълго извън релси. Девата няма да ви прости. Тя няма да търси път за отмъщение, но и ще разруши пътя между вас, не оставяйки нито един мост за връщане обратно.

Следва продължение…

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com