Кучето Скаут, което може да носи всичко на главата си (снимки)

43083
Снимки:

Мислите, че кучетата се учат на трикове само, докато са малки? Тогава 9-годишният бултериер Скаут ще ви изненада със способностите си. Той може да балансира предмети върху главата си. За него разказва гордата му стопанка Джен Гилън пред в. "Дейли експрес".

Макар да принадлежи към порода, забранена във Великобритания заради агресията си, Скаут по-скоро е търпеливо създание, което с удоволствие позира за снимки, демонстрирайки новопридобития си навик. Пътен конус, три хамбургера, чаша с доматен сок или чиния със сладки - за бултериера не представлява никакъв проблем да балансира различни предмети върху главата си.

Палето Пач, което прилича на Хитлер

Запознайте се с палето Пач, което прилича невероятно много на Хитлер. Линда Уайтхед от Йорк пуснала снимка на сладкото кутре във Faceb...

Стопанката на Скаут - Джен Гилън от Торонто, е осиновила питомеца си през 2009 г. от приют за животни. Сега тя е публикувала 20 снимки в блога си, за да демонстрира таланта му.

"Всичко започна с идеята на приятел, който предложи да поставим на главата на Скаут ролка тоалетна хартия. Питомецът ми се оказа послушно и търпеливо куче, което с течение на времето овладя умението да балансира различни предмети върху главата си", разказва Джен Гилън.

Галерия със снимки със Скаут можете да видите ТУК.

Кучешко градче в Градски парк "Св. Георги" на Добрич

Градският парк на Добрич официално ще се превърне в дом на втората по рода си обособена зона за свободно разхождане на кучета. Това съо...

Източник: БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com