Късмет за 2021 година за всяка ЗОДИЯ

52548
Късмет за 2021 година за всяка ЗОДИЯ
Снимка: iStock/Guliver

Остават броени дни до края на 2020 година, което ни кара все по-смело да поглеждаме напред към 2021 година. Надяваме се на чудеса, на сбъднати мечти и какво ли още не. Ето какъв е късметът на всяка една от 12-те зодии през новата година.

Овен: Очаква ви незабравима година, изпълнена с много промени и смели крачки напред. Не оставяйте нищо недовършено и ще имате големи успехи, за които дори не сте и мечтали!

4-те зодии, които ще се ВЛЮБЯТ през януари 2021 г.

Нова любов, нови емоции и страхотно начало на 2021 година – това могат да очакват някои от зодиите след няколко седмици. Ето кои ...

Телец: Няма по-голямо щастие от това да станете родители и да имате бебче, което ще промени живота ви. Такива емоции ви очакват през следващата година, а добрата новина ще дойде съвсем скоро и ще зарадва цялото семейство!

Близнаци: Много любов, много нови емоции и човек, който ще ви покаже какво е истинската обич между двама души. Заслужавате много щастие, а то вече пътува към вас.

Рак: Нова работа, нови сбъднати мечти и една година, изпълнена с финансови успехи, пътувания по света и покупки, за които отдавна мечтаете. Бъдете горди от себе си, ще видите, че има защо!

Лъв: Няма да повярвате, но тази година ще е като сбъдната мечта за вас. Очаква ви голяма, изискана и незабравима сватба. Любовта ще се празнува и то как...!

Дева: Тази година е годината на любовта за вас. Ще осъзнаете, че до себе си имате човек, който заслужава цялото щастие на света. Ще се сгодите и най-накрая ще бъдете щастливи, открили сродната си душа.

2021 ще е най-щастливата година за тези 5 зодии

Време е да оставим проблемите в 2020 година и да насочим вниманието си към следващата 2021 година, която е подготвила много щастие за т...

Везни: Вашето късметче за новата година е свързано със здравето и благополучието на цялото семейство. Има ли по-важно и ценно от това? Радвайте се и бъдете щастливи!

Скорпион: През новата година ще има и нов член на семейството – ще ставате родители! Не е ли вълнуващо? Няма да повярвате какво ви се случва, но то ще е най-щастливото събитие, което сте имали в живота си досега.

Стрелец: Най-хубавото тепърва предстои. Очаква ви година, която е изпълнена с много сбъднати мечти, постигнати цели и преборени трудности, които ще ви дадат увереност и много лична удовлетвореност.

Козирог: Очаква ви ново жилище, в което да живеете щастливо! Голямата покупка ще дойде неочаквано, но е всичко, за което някога сте мечтали. Ще си имате свое собствено кътче, в което ще сте много щастливи.

Водолей: Годината на пътуванията! Ще си наваксате с много екзотични дестинации и емоции, които толкова много ви липсват. Ще идете до много далечна страна, в която ще се влюбите!

21 късметчета в ЛЮБОВТА за 2021 година

Краят на годината е много близо! Всички си мечтаем за една по-добра и по-щастлива година. Какво ли обаче ни чака в любовта? Изтеглете с...

Риби: Сватба! Това е вашето късметче за новата година. Очаква ви голяма любов, голяма сватба и емоции, за които отдавна мечтаете.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com