Късметлийски ритуали за ПЕТЪК 13-ти

23859
Късметлийски ритуали за ПЕТЪК 13-ти

Суеверните хора за този ден за много. За това намерихме полезна информация за тези от вас, които смятат, че късметът им може да изчезне за цял един петък.

Какво трябва да направите днес?

За да почетете изкусителката Фрея, днес задължително трябва да се изкъпете. Погрижете се за ноктите си, запишете си час за масаж, епилирайте краката си и почистете веждите. Купете си секси бельо, блестящи бижута или нови обувки. Изхвърлете старата спирала, некачествения крем, от който се обривате редовно, но ви е жал да се разделите с него, тъй като сте дали грешни пари, за да го имате. Погледнете се в огледалото и си прошепнете нещо мило и адресирано само към вас. Изхвърлете скъсаните джинси, старото бельо и любимата, но поизбеляла тениска. Движете се, тичайте, разходете се, пийте бира с приятели. Време е да предизвикате блясъка, който да е с вас през цялата година.

Няма да минем и без задължителния ритуал със свещ, който трябва да направите днес. Той има за цел да привлече късмета и парите в една необходима и закономерна за вас последователност.

Вземете една средно голяма червена свещ, която можете да държите в ръка, така че да е безопасно за вас. Хубаво е свещта да е къса и дебела, но удобна за хващане. Осигурете си чинийка, в която да я сложите след това, както и шепа блестящи жълти стотинки. Вземете свещта, седнете на тихо, спокойно и тъмно място, запалете я и дишайте. Концентрирайте се и си представете как една силна, но млечнобяла светлина влиза във вас от центъра на главата ви и ви изпълва докрай. Продължавайте да дишате бавно и равномерно. Изхвърлете от главата си всякакви други мисли. Когато се почувствате готови, сложете свещта в чинийката и наредете монетите така, че да образуват един плътен кръг около нея. Задължително е едната монета да е върху другата монета, така че да не се прекъсва кръгът. Отпуснете ума си и си представете как късметът ви следва на всяка крачка. Представете си как получавате неочаквано голяма сума пари, винаги и навреме откривате най-доброто място за паркиране и задължително сте на точното място в точното време. Като допълнение към всичко това се опитайте да преживеете емоциите, които ще изпитате, ако всичко това се случи – щастие, вълнение и приятна възбуда.

В заключение кажете няколко пъти на глас: “Аз съм щастлив човек, късметът е навсякъде с мен, а всичко, до което се докосвам, ми носи успех.“

Маруся Ангелова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com