Късметът НЕ обича тези 3 зодии

19066
Късметът НЕ обича тези 3 зодии
Снимка: https://pixabay.com

За нещастие, има и някои зодиакални знаци, които не могат да се похвалят с това, че нещата се случват с лекота. Късметът при тях липсва и всичко се случва по трудния начин. Има една българска поговорка, която точно отговаря на живота на представителите на тези зодиакални знаци, и тя е доста позната сред нас – „Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли за смет.“ Често тези хора изпадат в неприятни ситуации, изпълнени с предизвикателства, а късметът няма никакво намерение да ги посети. 
Нека видим кои са тези 3 зодиакални знака:

Лъв

Кои ще бъдат нашите КЪСМЕТЛИЙСКИ цветове през 2022 година

Съвсем близо сме до новата 2022 година, която е годината на Водния тигър. Както всяка година, и на прага на тази ще определим кои са на...

Лъвът има високо самочувствие и голямо его, затова ако загуби битката или претърпи някакво поражение, по-добре стойте далеч от него. Той не знае как да губи и не би си го простил, озлобява се и би разрушил всичко около него. Ако вие сте виновни за гнева му, то очаквайте, че със сигурност ще ви отмъсти подобаващо. Астролозите съветват представителите на тази зодия да се обърнат повече навътре в себе си и да се концентрират върху успехите си, а не да влагат цялата си енергия върху провалите. Ако обръщате повече внимание и на близките си, опитате се да не сте толкова сурови и сте по-либерални, то със сигурност 2022 г. ще ви донесе повече успехи и късмет.

Скорпион

Скорпионите са може би най-отмъстителната зодия, а това определено им въздейства негативно. Чрез стремежа си да постигнат възмездие, те натрупват в себе си много отрицателна енергия, която влияе във всеки един аспект от техния живот. Съветваме представителите на тази зодия да се опитват да дават прошка и да пропъждат негативизма възможно най-бързо, не го оставяйте трайно да се намести в съзнанието ви. Ако започнете да изслушвате и разбирате околните, научите се на търпение и съумеете да се изправяте пред проблемите си, то ще видите колко по-лек ще стане живота ви. И няма да отдавате всичките несполуки на липсата на късмет. Понякога нещата зависят от самите вас.

Близнаци

Тези 5 зодии са галеници на съдбата, постигат всичко с ЛЕКОТА

Според астролозите има няколко зодиакални знака, които са истински галеници на съдбата. Те имат закрилата на висшите сили. Това им осиг...

При близнаците има две страни на монетата – когато те са позитивно настроени, не могат да се оплачат от неуспехи и липса на късмет, но когато злодеят в тях проговори, всичко се преобръща. Ако искат да запазят положителната аура покрай тях, те трябва да осъзнаят, че не са център на вселената, че никой не е виновен за неуспехите им и  че мнението на другите трябва също да се уважава. Трудностите всъщност градят силния и непримирим дух, така че не се задълбочавайте в негативното, ами погледнете от „розовата“ страна на ситуацията.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com