Любимите коктейли на зодиакалните знаци

10543
Любимите коктейли на зодиакалните знаци
Снимка: Actualno

Някога чувствали ли сте се така, сякаш бихте направили всичко за глътка от любимия си коктейл? Е, дори и да не сте открили съвършеното питие за вас, не се притеснявайте, защото лятото е в разгара си и има време за вкусни експерименти. Особено, ако коктейлът е специално създаден за вас и вашия зодиакален знак. Дори и да не сте от хората, които четат ежедневно хороскопа си, никога не пречи да разширите избора си на питие с някоя нова освежаваща рецепта.

Водни знаци

Хората ви познават като състрадателни, нежни и може би малко интровертни. Вашето щастливо място? На някой изолиран плаж, където да слушате вълнуващите звуци на морето. Нямате нужда от тежки и сложни питиета, а от нещо свежо и екзотично, което би ви пренесло мислено на някой тропически остров, като JUICY PERFECTION.

Напълнете 2/3 от изстудена висока чаша с FRUTINO Шардоне праскова и манго. Допълнете със сода. Украсете с резен манго или спирала лимонова кора.

Огнени знаци

Вие сте от хората, които привличат вниманието на околните само с присъствието си. И това съвсем не ви притеснява! Знаете, че независимо дали сте облечени с рокля, или спортен панталон, ще има поне няколко погледа, вперени във вас. Коктейлът, който би ви помогнал да се насладите на тръпката, е силен и смел, точно като HOLIDAY CRUSH.

В тумбеста чаша сипете натрошен лед. Долейте с FRUTINO Сира синя слива и смокиня. Отгоре поръсете с настъргани люспи черен шоколад. Украсете с резен сушен портокал.

Въздушни знаци

Приказливи, забавни и доста нерешителни, вие винаги се чудите какво точно да си поръчате. За вас винаги на първо място е приятната компания, а след това идват питиетата. Коктейлът, който ви пасва най-добре, е лек, загадъчен, но и много освежаващ – THE QUEEN OF THE BEACH.

В широка чаша налейте FRUTINO Шардоне праскова и манго. Допълнете със сода. Отгоре сипете достатъчно количество натрошен лед, за да се образува твърда повърхност. Върху нея настържете стърготини лимонова кора. Украсете с резен портокал.

Земни знаци

Практични, добре обосновани и консервативни (но с мярка), винаги бихте заложили на нещо класическо, но пречупено през интересна призма. Вниманието към детайлите е едно от най-големите ви предимства. MOJITO GARDEN е точно за вас – класически избор, но с доста по-свежа интерпретация.

Изстискайте сока от половин лайм във висока чаша със столче. Долейте сода. Прибавете FRUTINO Пино гриджио с лайм и мента. Украсете с резен лайм и листенца прясна мента.

Направете своя FRUTINO Photo MIX ТУК и имате шанс да спечелите много награди!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com