Любовна съвместимост на Скорпиона с другите зодии

123961
Любовна съвместимост на Скорпиона с другите зодии
Снимка: Thinkstock

Преходът на Слънцето в съзвездието Скорпион означава, че всички топли дни са свършили. Т.е. очаква ни повече студ и това някак ни настройва отрицателно към самия знак. Всички представители на знака са харизматични, енергични и с постоянна жажда за активност. Но в същото време те са страшно ревниви и в някои моменти - цинични, пише superstyle.ru.

Милият и весел Скорпион можe да се окаже избухлив и дори жесток.

С тях никога не е лесно, но са ценени заради тяхната честност и непреклонност. Ако Скорпионът ви приеме в кръга на близките си хора той ще бъде ваша защита и опора.

Ето как се развиват отношенията му с различните знаци в Зодиака.

Овен и Скорпион веднага потъват в потока от страст един към друг. Това взривоопасна, но много продължителна връзка. Когато обаче Скорпионът бива завлядан от ревността в двойката възникват сериозни конфликти.

Връзката между Скорпиона и Лъва може да прерасне в семейни отношения, но конфликтите едва ли ще бъдат избегнати, тъй като и двата партньора искат вниманието за себе си. Лъвът лесно се засяга, а Скорпионът няма да пропусне да го ужили по най-уязвимото му място.

3-те зодии, които правят света по-хубаво място

Позитивни, слънчеви, добри и истински хора. Това са 3-те зодии, които блестят със своята доброта и усмивка. Те поддържат баланса между ...

Със Стрелеца Скорпионът не се чувства в свои води. Стрелецът е прекалено праволинеен и не се подава на интриги и манипулации. В тази връзка всичко зависи от Скорпиона и това ще моеж ли да остане верен партньор на неуморимия Стрелец.

С Близнаците Скорпионът ще умира от ревност. Вятърничивите и непостоянни Близнаци няма да могат да му осигурят стабилен семеен живот.

Водолеят със своята статичност и склонност към постоянство привлича силно Скорпиона. Но с времето на Скорпиона започва да не му достигат страст и темперамент, а Водолеят започва да усеща жажда от интелектуални разговори.

С Телеца Скорпионът се чувства лидер, тъй като знае как да го подтикне към действия. Двата знака предпочитат здравите връзки, упорити са и издържливи. Връзката е перспективна ако между двамата има и духовна близост.

Девата обезкуражава Скорпиона с това, че се самокритикува и възприема критиката без осоебни емоции. Скорпионът се привързва духовно към Девата и ѝ се доверяна. Ако Девата поддържа огъня в отношенията и провокира емоции, връзката има бъдеще.

Това са най-изкушаващите жени според зодията

Ако има нещо по-изкушаващо от десертите, то това са жените! А какво ще стане, ако ги обединим в едно? Една много прекрасна комбинация. ...

Козирогът винаги ще бъде добър и предан приятел, но емоциите на Скорпиона предизвикат у него само агресия. Тези два знака са подходящи за делови отношения.

С Раците Скорпионът преживява любов от пръв поглед. Нежността, страстта и доверието на Рака дават мощен енергиен заряд на Скорпиона. И двата знака са ревнини, затова взаимно разбират чувствата си.

Най-сложната връзка е между два Скорпиона. На тях им е комфортно заедно, избухливи са и страстни. Но също така може да се наранят много, ако дори за секунда загубят уважение един към друг. Двойката ще е силна, ако двамата разграничават ясно сферата на своите интереси и не си съперничат.

Рибите привличат и омайват Скорпиона. За известно време Скорпионът се потапя в техния свят и си мисли, че никой до момента не го е разбирал така добре. Но Рибите са прекалено спокойни, а Скорпионът иска страст. Връзката им може да е продължителна ако Скорпионът бъде винаги честен с Рибите.

Превод: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com