Любовниците в Зодиака (ЖЕНИ)

48662
Любовниците в Зодиака (ЖЕНИ)
Снимка: Thinkstock

Сексуалният хороскоп не винаги е някакъв майтап, както си мислят повечето скептици. Всеки знак от Зодиака има своите поведенчески и психологически характеристики, както и сексуални предпочитания, които ако са ни известни – съблазняването става много по-лесна задача. След като разгледахме мъжете, сега дойде ред да разкрием и тайните на дамите.

Овен

Жената Овен е егоистична и принципна. Тя трябва да бъде съблазнявана бързо и напористо, защото или се отдава веднага или нищо не дава. Най-добрият начин за свалка е в това да сътворите някакъв подвиг. Жената Овен е гореща и страстна, затова предпочита партньор, който да разбира какво точно иска. В същото време не държи да ѝ отварят вратата, а горната дреха могат да облекат и сами.

Телец

Обичат парите, той трябва да е достатъчно осигурен, за да ѝ купува джунджурии и достатъчно глупав, за да ги купува точно на нея. Най-разпространената смърт сред тези жени е от ръката на ревнив любовник. Жената Телец трябва да бъде хранена с месо и сладки и едновременно с това да бъде милвана. Ако има тези неща, то тя ще бъде щастлива и любвеобилна. В почивките може да ви разказва еротични вицове и да ви пее. С най-голям шанс са военните и бизнесмените.

Какво е нужно за пълноценен секс?

Сексуалната активност на жената пряко зависи от количеството сън, показва изследване върху студентки от Мичиганския университет. Изс...

Близнаци

Жертва е на собствената си проницателност. Отличават импотента от секс-гиганта, без дори видят какво има в панталоните. Сексът при тях често е не по любов. Макар да изглеждат лекомислени, са доста пресметливи. Често заблуждават партньора с повишения си интерес към персоната му. Това може да е само любопитство, а не наличието на планове. Приятно им е да гледат еротични рисунки, съвместно с партньора си, както и да разучават нови пози.

Рак

Жената Рак обожава секса, но тъй като се бои за своята непристъпност, след това може да изчезне за дълго време. Те проявяват особена чувствителност, ревниви са и дори коварни. Впиват се в партньора си и шансът за раздяла е минимален. Виртуозно завладяват партньора си с щипките си, но ако той сгафи може да посегнат към най-уязвимото му място.

Лъв

10 любопитни факта за секса

Любопитни и дори шокиращи статистически данни за интимния живот предостави един от най-големите сайтове за запознанства в САЩ, The OkCu...

Уверената в себе си Лъвица обича всичко да е ефектно и драматично, като на кино, а партньорът ѝ трябва да е главният предмет на гордостта ѝ. Предимството им е, че рядко „пилят“ не са дребнави. Тя е винаги спокойна и от всичко може да извлече полза. В съпруга си вижда някой, който да седи у дома с децата. Често ѝ изневеряват, тъй като в секса е като бегач на къси разстояния – бързо и кратко. Тежка е царската корона.

Дева

Красиви, женствени и привличащи. Мъжете тичат след тях като след студена бира. Но не очаквайте бурна нощ от нея, там всичко е по любов и спокойно, а сексът не е повод за запознанство. Познанството с нея ще укрепи здравето ви и разшири мирогледа. Добре знаят правилата, а още по-добре как да ги нарушават. Бъдете прям с нея, след няколко минути размишления ще ви бъде даден отговор – положителен или нецензурен.

В зряла възраст не се притесняват от нищо. Те най-добре от всички владеят различните сексуални практики. Идеалната жена, майка и домакиня, идеално борави с ножове, тигани и т.н., затова – внимавайте .

Везни

Любовниците в Зодиака

Сексуалният хороскоп не винаги е някакъв майтап, както си мислят повечето скептици. Всеки знак от Зодиака има своите поведенчески и пси...

Тя иска да се хареса на всички. За нея сексът и флиртът са две различни неща. Везните са прекалено избиращи, за да не кажем претенциозни. Търси партньор, който да я води и с когото да няма трудности в общуването. Ако го намери е негова без остатък.

Ако не е – тя решава къде, кога, каква поза и нужно ли е изобщо. С нея трябва да се живее красиво, комфортно, като от време на време ѝ носите кафето в леглото и ѝ купувате цветя.

Скорпион

Нейният възвишен скорпионски дух се бори с похотливото ѝ тяло. Скорпионките обичат силните, във всички аспекти, мъже. Те са изключително страстни и не пренебрегват елементите на здравословния садомазохизъм. Мъжът захванал се нея трябва да люби много, продължително и скъпо. Заради тях се развалят много семейства.

Стрелец

След секс: Защо жените се влюбват, а мъжете искат още

Сексът е неотменна част от живота ни- това е истината! Но какво се случва с хората по време на секс и влияе така различно върху предста...

За да имате до себе си тази амазонка се изисква непрекъснат полет на духа и устремено движение на тялото. Най-добре е да правите любов на някой кипърски плаж в почивките между докладите на научния симпозиум, а така също по време на лов.

Най-много я възбужда гонитбата след партньора. Жената Стрелец е за умните, красивите и весели мъже. В секса няма умора и за нея е смисълът на живота. Обича да кривва от пътя, но се отнася с търпимост към забежките на партньора. Цени семейния живот.

Козирог

Жената Козирог е строга в отношенията. Непрекъснато я тормозят опасения на тема: „Ами ако е много голям…“. Но ако я хванете в подходящия момент, може да не излезете от спалнята с дни. Освен сексуалната привлекателност Козата има и друго много ценно качество – тя може да ви бъзе опора във всички тежки жизнени ситуации.

Водолей

Няколко нестандартни идеи за фелацио

Във фелациото има повече интимност, от колкото в други видове секс. Готовността да дадеш на партньора ласка с устни и език показва близ...

Под знака на Водолея се раждат не най-чувствителните, но най-интересните и непредсказуеми партньорки. Те са екстравагантни, свободолюбиви и не ревнуват, заради глупости. Домът им винаги е пълен с хора, но не е склонна на групов секс. Проявяват склонност към феминизъм и нетрадиционните форми на секс. Не е склонна на изневяра, тъй като цени повече спокойствието, отколкото емоциите.

Риби

Жената Риби пристрастява. В нея може да потънете като в топла вана и да забравите всичко на света. Събрала е в себе си по всичко от предните си посестрими в Зодиака, затова няма нещо, което да ви откаже. На пръв поглед може да ви се стори свенлива, но това е само първата ѝ роля от безбройните, които може да ви изиграе с неповторим талант, защото просто ѝ идва отвътре. Заради прекалената си емоционалност са склонни към изневяра, но ако партньорът ѝ се старае да е задоволена, няма да погледне друг.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com