Любовно предсказание за всяка зодия през ЮЛИ (Част 2)

11827
Любовно предсказание за всяка зодия през ЮЛИ (Част 2)
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Везни

Докато любовта е вашето любимо упойващо вещество, вие разбирате, че любовта сама по себе си не е достатъчна. Вие и вашият любим можете да погледнете на различията си като на възможност да разширите перспективата си и да израствате като личности. Не забравяйте, че когато се откажете от предразсъдъците си, хората около вас ще направят същото.

Скорпион

Трябва да се доверите на съдбата. Ако нещата се получават безпроблемно, това е защото така е трябвало да се случат. Ако се сблъсквате с препятствия, това е така, защото се опитвате да плувате срещу течението. През последните шест месеца сте се променили драстично. Няма причина да се отнасяте с другия по същия начин. Позволете ви да опознаят новото вас и знайте, че те всъщност са много по-състрадателни, отколкото си давате сметка.

Стрелец

Спазването на правилата никога не е било във ваш стил, Стрелец. И все пак, ето ви, нарушаващи собствените си правила, признавайки своята любов. Звездите вещаят божествен съюз, който обещава да ви издигне и да ви позволи да разцъфнете в най-добрата версия на себе си. Така че, следвайте вълненията на сърцето си и знайте, че ще бъдете подкрепени, за да създадете блажен живот заедно с половинката си.

Дневен любовен хороскоп, 01 ЮЛИ

Козирог

Козирог, красотата и изяществото ви заобикалят във всеки момент, напомняйки ви, че душевните ви връзки са източник на истинско богатство. Затова ги уважете по свой начин и знайте, че енергията на благодарността ще внесе повече хармония във вашето преживяване от всичко друго. На тези, които изпитват мъка от раздяла със сродната си душа, звездите напомнят, че това е само временна фаза. Няма нужда да се съмнявате в любовта, която изпитвате към любимия.

Съвет за всяка зодия за днес, 04 ЮЛИ

Овен Какво се случва, когато някой издърпа килима изпод краката ви? Проверка на реалността - приятна или неприятна, в зависимост от ва...

Водолей

На света има всякакви хора, Водолей. Има хора, които ни издигат с простото си присъствие, а след това има хора, които задушават растежа ни с техните несъзнателни поведенчески модели. Но ние имаме избор. Винаги имаме избор. И с това имаме и силата да слагаме край на нещата, които ни вредят.

Риби

Риби, вие сте привлекли тази връзка в своя живот по някаква причина. Погледнете на това, което ви се случва в момента, като възможност да свършите работата и да се развиете. Ако от вас поискат повече пространство помежду ви, това е добре. Не позволявайте на страха от самотата да се превърне в причина да се примирявате с поведение, което не е благоприятно за вас.

Тези 4 зодии имат зли очи! Пазете се от тях...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 неочаквани начина да използвате домакинско фолио

20 необичайни начина да използвате парче сапун

Щипка на прозореца? 7 лайфхака, за които може би не знаете

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Как да боядисаме яйца за Великден без химия: Начините, за които никога не сте чували

Добавка в солта, която в горещо ястие може да се превърне в отрова

Напукани устни – как лесно можем да се справим с тях?

Жена заведе труп в клон на банка, за да изтегли заем

Чесън, пиле и още 4 продукта, които ще заличат бръчките от лицето ви и кожата ви ще заблести

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com