Тези 4 зодии имат зли очи! Пазете се от тях...

31225
Тези 4 зодии имат зли очи! Пазете се от тях...
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора просто могат да донесат лоша енергия в живота ви само с мислите си, който отправят към вас. Име много недоброжелатели, от които е добре да се пазите. Ето кои са те:

ТЕЛЕЦ: Телците са устроени така, че каквото и да имат в живота си, както и да изглеждат, винаги ще завиждат за това, което другите имат. Най-вече завиждат на хората с по-големи възможности, които живеят охолен живот, имат много пари и могат да си позволят всякакви глезотии, пътувания, луксозни ресторанти и какво ли още не. Телците имат чувството, че всичко около тях се справят по-добре с финансите си, имат по-добри професии и изобщо не могат да разберат защо и те не могат да са като тях. Завистта им често е съпроводена със злоба, която може да ви навреди. Не споделяйте много с Телците, пазете личния си живот далеч от злите им очи.

Зодиите, които НЕ обичат другите

Астролозите разкриха кои са знаците в зодиака, които не харесват другите, дори и да не го показват. Овен Представителите на този знак...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците се интересуват само от едно единствено нещо, а именно как изглеждат – какви черти носят на лицето си, каква фигура имат и винаги се сравняват с всички около тях. За Близнаците е много важно да изглеждат перфектно и според тях няма истинска любов там, където няма и красота, сексапил и чар. Затова много завиждат на хора, които са по-добре изглеждащи от тях, ревнуват много от тези личности и пазят човека до себе си като орлици. Завистта им може да е отровна, затова внимавайте с тях.

СКОРПИОН: Представителите на тази зодия имат доста комплекси, които ги преследват през целия им живот. Не се чувстват сигурни в семейния си живот и смятат, че приятелите им са по-щастливи с половинките си. Често се чудят дали са с правилния човек, дали страстта не е угаснала и много завиждат на двойки, които изглеждат щастливи, които явно се обичат много и това много ги дразни. Не навирайте щастието си в очите на Скорпионите, защото като нищо могат да пожелаят точно това, което имате, а именно да се опитат да отмъкнат половинката под носа ви. Пазете личния си живот само за вас!

РИБИ: Рибите просто се раждат със зли очи и цял живот одумват всички около себе си. Който се похвали с някакъв успех – моментално се смята, че е надут, че парадира и това много дразни Рибите, които започват да му мислят не чак толкова добри неща. Представителите на тази зодия може да имат добър живот, но винаги ще гледат в чуждите домове и ще се сравняват с тях. Когато са в дупка и нещо не върви живота им се озлобяват повече и лошата енергия, която изпращат към другите се увеличава многократно.

 

3 важни неща, които трябва да знаете за всяка зодия

Каним ви да се запознаете с фразите и девизите, които могат да се използват за идентифициране на ключовите и дефиниращи принципи, които...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com