Марвел ще венчае супергерои гейове

6817
Марвел ще венчае супергерои гейове

Идното лято ще има особена сантиментална стойност за Марвел, тъй като гигантът ще изсвири сватбения марш на първия си открит хомосексуален супергерой.

След броени седмици камбаните ще бият в чест на канадския рисуван мъжага Жан-Пол Бубие, известен още като "Северна звезда" и дългогодишната му половинка Кайл Женаду, предаде БГНЕС. Очаква се празничният 51-и брой на комикса да излезе на 20 юни.

Рошавият Пудси завоюва Британия и тръгва към Холивуд

Какво толкова, ще кажете вие. И други са тръгвали от Острова през голямата локва и са ставали холивудски знаменитости. Но не и кучета!...

"Северницата" разкри страстта си към мъжете в страниците на "Полет Алфа" №106 през 1992 година. Той бе първият персонаж на Марвел, който дръзна да сподели съкровената си тайна.

Десет години по-късно, през 2002, рисуваните гей звезди Аполо и Среднощния сътвориха история, като минаха под венчилото на скандална церемония, която бе разкритикувана от мнозина консервативни читатели.

Оттогава Марвел създаде редица книги и герои с увлечение към същия пол и дори написа няколко истории, включващи транссексуални бойци.

Редактор: Десислава Симова

Мигли от козина са нов хит сред звездите

Звезди като Ким Кардашиян, Дженифър Лопез и Хайди Клум полудяха по мигли направени от козина. Преди броени дни цената на тези мигли бе ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com