Мечката като домашен любимец (ВИДЕО)

6452
Мечката като домашен любимец (ВИДЕО)

Преди години московско семейство спасило осиротяло тримесечно мече и оттогава звярът живее заедно с хората, проявявайки невероятно мек характер за хищник.

Преди 20 години Юрий Панталеенко открил на пазара мече на възраст не повече от три месеца, пише руското издание на National Geographic. По-рано ловец намерил мечето в тежко състояние в гората.

Юрий и жена му Светлана са професионални дресьори с голям опит в цирка. Те взели мечето у дома си и го отгледали като член на семейството. Необичайният домашен любимец получил името Степан.

Както става ясно от официалния сайт на семейството, Степан е уникално животно – за всичките тези години той нито веднъж не проявил дори най-малки признаци на агресия.

Туристка призова мечка да си легне зимен сън (ВИДЕО)

Американка е запечатала на видео как мечка се опитва да унищожи каяка ѝ. Жената оставила лодката на брега, а самата тя отишла да разпъв...

Нерядко го канят на детски празници, където всеки може да си поиграе с него като с коте; Степан е вземал участие и в множество филми, фотосесии и тв предавания.

Вечер заедно със семейството Степан сяда на дивана и гледа телевизия. Ръстът на мечока е 2 метра и 20 см, теглото му е повече от 300 кг. Степан много обича йогурт, а на обяд изяжда около 25 кг риба, зеленчуци и яйца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com