Междинните зодии, които точно определят характера на човек!

11814
Междинните зодии, които точно определят характера на човек!
Снимка: iStock/Guliver

Родените в "граничните" дни са тези родени на датата, която е на ръба между двете зодии. Те носят качествата и на двете половини. 

ОВЕН-ТЕЛЕЦ: Притежават настойчивостта на Овена и практичността на Телеца. Обичат да доминират и контролират всичко и всички. Свободолюбиви са и им прилягат свободните професии.

ТЕЛЕЦ-БЛИЗНАЦИ: От Близнака са взели емоционалността и комуникативността, а от Телеца - практичността. Те са вечните подрастващи - енергични, дейни и предприемчиви, много чувствителни и раними.

4-те зодии с КОШМАРНИ връзки

БЛИЗНАЦИ-РАК: Чувстват се щастливи, само когато в живота им има много романтика и любов. Обичат пътуванията, запознанствата, но също така дома и семейството. Това пречи при избора на професия и местожителство.

Всяка зодия има тъмна страна! Вижте коя е вашата.

ОВЕН Овните не са никак добри във взимането на импулсивни решения, макар много да обичат да постъпват точно така. Винаги когато трябва...

РАК-ЛЪВ: Трудно съчетават две противоположни качества - чувствителността на Рака и огнения нрав на Лъва. Може да изглеждат спокойни и тихи, а след миг да са прями и капризни.

ЛЪВ-ДЕВА:Сложни и противоречиви натури. Съчетават желанието да ръководят с това да бъдат в сянка. Имат буйността и енергичността на Лъва и рационалността на Девата.

ДЕВА-ВЕЗНИ: Обичат разкоша - да живеят красиво, без да пестят сили и средства. Съчетават приземеността на Девата и артистичността на Везните. Понякога са повърхностни натури.

ВЕЗНИ-СКОРПИОН: Настроени са критично към околните, обичат да рискуват, нямат чувство за хумор. Непрекъснато анализират и се съмняват. Вместо да действат, размишляват.

СКОРПИОН-СТРЕЛЕЦ: Съчетават емоционалността на Скорпиона и свободолюбието на Стрелеца. Бунтари са и все търсят нови пътища. Не признават авторитетите.

Тези зодии от китайския хороскоп ще имат страхотна 2022 г.

2022 г е все по-близо до нас и остават едва 2 месеца до започването ѝ. Китайският хороскоп обаче вече е готов и ни казва за 5 зодии, ко...

СТРЕЛЕЦ-КОЗИРОГ: Интуитивността на Стрелеца се комбинира със земния нрав на Козирога. Имат ясна визия за бъдещето и са великолепни инициатори на проекти.

КОЗИРОГ-ВОДОЛЕЙ: Те са в конфликт със себе си - прагматични и реформатори. Мечтаят за спокойни старини и стабилност, характерни за Козирога, което може мигом да разруши хаотичността на Водолея.

Това са ЗОДИИТЕ, с които ще имате щастлива връзка

ВОДОАЕЙ-РИБИ: Активни като Водолея, витаят в облаците като Риби. Боят се от новото и са доста мнителни. Придирчиви са към другите, обичат порядъка, чистотата и дисциплината.

РИБИ-ОВЕН: Толкова са праволинейни и открити, че винаги достигат целите си. Обичат да мързелуват. Възприемат болезнено критиката и живеят на моменти - ту работят лудо, ту почиват на 100%

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо е опасно да живеете в едностайни апартаменти - дори не сте подозирали

Какво си мисли психологът след срещата с вас?

Свинска мас за женския организъм: ползи и вреди

5 факта за жените в Северна Корея, заради които животът ви ще изглежда като приказка

Проучване разкрива опасностите, които крият приложения за проследяване на менструация

Кои храни се поднасят с картофи? Всяка домакиня трябва да знае това!

Как се пише: ранглиста или ранклиста?

7 упражнения, които ще направят всяка жена богиня в леглото

Защо в Япония не пият вода по време на хранене?

6 модни навика, които ви карат да изглеждате като момиче от бедно семейство

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com