Месецът на Водолея

11670
Месецът на Водолея
Снимка: Thinkstock

Навлизаме в месеца на зодия Водолей. В този период звездите обещават положителни емоции и много срещи с приятели. Според астролозите месеца е подходящ за професионална реализация и преследване на отдавна замислени цели. Периода е изпълнен с много промени, повечето от които хубави.

Водолеите са хора, които не обичат да събират вниманието към себе си, но въпреки това го правят. Те са индивидуалисти и именно това е най-силното им качество. Не подражават на никого и не е в техен стил да копират околните. Любопитни са за всичко около тях, дори и да не ги касае пряко.

Как зодиите Рак, Лъв и Дева приемат раздялата

Сигурно сте забелязали, че някои от вашите близки, познати или приятели имат специфично отношение към раздялата. Някои от тях се затвар...

Като характер представителите на зодия Водолей са ласкателни, любезни, добри, на моменти дори наивни. Имот богато въображение, добри приятели са и не обичат да се показват. Обичат приятелите си и са готови на всичко за тях. Приятелството е най-ценното нещо в живота им и те го показват постоянно.

Водолея се справя лесно с новото. Не се страхува да от началото и с лекота навлиза в нещата. Най-ценното за тази зодия е независимостта. Предпочита свободата и не би я заменил за нищо.

В работата си Водолея постига и прави всичко с лекота. Присъщо за тях е да работят по начин, който е абсолютно различен от останалите и затова често остават неразбрани. Имат изключителна умствена способност и това им помага когато трябва да се съсредоточат върху нещо. Намират решения на проблемите почти като с магия. Парите определено не са на първо място за тях. На мнение е са, че колкото има толкова, далеч са от мисълта, че парите са важно нещо в живота и трябва да се борят със зъби и нокти за тях.

В любовта Водолеите пристъпват с гръм и трясък в началото, а след това карат по-кротко и спокойно. Интересува се от хармонията между двамата, интересите, и плановете за бъдещето. Според него те трябва да гледат в една посока. Способни са, когато се влюбят, да направят всичко, дори и невъзможното за любимия човек. Готови са да обичат до край, ако намерят човек, с когото комуникацията да е лесна и спокойна, без излишни драми и проблеми. Подходящи партньори в живота на Водолея са, Лъв, Дева, Близнаци.

Как приемат раздялата зодиите Везни, Скорпион и Стрелец

Няма правило, с което да се справяме с трудните моменти в живота. Няма изпитана техника, която да ни помага в моментите на тъга или так...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com