Меси и Антонела - истинската любов съществува (СНИМКИ)

6691
Меси и Антонела - истинската любов съществува (СНИМКИ)
Снимка: Getty images

Лионел Меси е големият герой на Аржентина, след като страната взе купата от Световното първенство по футбол в Катар. Днес всички погледи са насочени към Меси, който спечел всички възможни състезания, в които е участвал било то на клубно или национално ниво.

Капитанът на Аржентина води доста спокоен начин на живот, рядко дава интервюта и почти не споделя неща от личния си живот. Но до него има една жена, която познава от детството си.

Коя е Антонела Рокузо и как се запознава с Меси?

Антонела е родена на 26 февруари 1988 г. в третия по големина град в Аржентина – Росарио, където е роден и Меси. Двамата се запознават, благодарение на братовчед на Антонела - Лукас Скалия, който се оказва един от най-добрите приятели на Меси. Тогава Меси е на 7 и въпреки спекулациите, че футболната легенда е срамежлив, след гостуването му в Лукас, Меси започва все по-често да посещава дома на Антонела, само за да я види. Той е толкова уверен в себе си, че дори праща писма до Лукас, в които пише, че един ден Антонела ще бъде негова жена.

Пътищата им се разделят, когато Меси е забелязан от "Барселона" и заминава за Испания. Антонела има връзка с друг мъж, но всичко се оказало краткотрайно. Любовта между Антонела и нападателят на испанския гранд се засилва, когато през 2007 г. той лети до Росарио, за да утеши любимата си, след като неин близък приятел умира в тежка катастрофа.

През 2008 г. Меси публично обявява връзката си с Антонела, когато по време на интервю разкрива, че има жена до себе си и тя е в Аржентина. „С нея се чувствам спокоен и щастлив“, казва той за любимата си.

Носителят на „Златната топка“ става баща през 2012 г. Той съобщава новината на света по доста интересен и нестандартен начин - след един от головете си срещу Еквадор, поставя топката под фланелката си. Първородният им син Тиаго се появява на бял свят през ноември същата година. През 2015 г. се ражда и вторият им син – Матео, а през 2017 г., двамата изненадаха феновете си с новината за третия им син – Чиро.

Меси и Антонела сключват брак през 2017 г. на парти, наречено "сватбата на века" в Аржентина. Това се случва в родния им Росарио, а заради събитието в града пристигат най-големите спортни звезди. На всички присъстващи било забранено да носят телефони, а персоналът е подписвал клетвени листове, за да не издаде никакви детайли от бляскавото събитие.

Булката носи рокля на Роса Клара – марката, която от години създава тоалети за звезди като Ева Лонгория и кралица Летисия. За красивото събитие Меси е заложил на костюм на „Армани“.

Сред знаменитите гости, които присъстваха на събитието, са Неймар, Луис Суарес, Жерард Пике, Карлес Пуйол, Шави Ернандес, Агуеро, Гонсало Игуаин и др.

Днес двамата са по-щастливи от всякога. А тяхната любовна история, започнала от детско приятелство, е доказателство, че истинската любов съществува и е възможна.

ОЩЕ: Росарио: в родния град на Меси вълнението е навсякъде

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com