Мистичното значение на повтарящите се числа

10707
Мистичното значение на повтарящите се числа
Снимка: iStock/Guliver

Случва ли ти се да виждаш често повтарящи се числа, където погледнеш - на телефона, часовника, компютъра и къде ли още не?

Дали това е само съвпадение или пък явление с по-дълбок смисъл по отношение на съдбата ти? Може би Вселената ти праща послание? Ето как да разшифроваме някои от числата.

Датата ви на раждане не е случайна! Тя определя съдбата ви

Идеята за разгадаване на бъдещето вълнува човечеството от незапомнени времена. Още преди много години са се появили методи за гадаене и...

111 – Зов за събуждане

1:11 или 11:11 безспорно е магическо число. В картите Таро от Голямата аркана картата на Магът е под номер едно в колодата. Ако видиш повтарящи се единици, това е своеобразен зов за събуждане. Наистина трябва да се огледаш и да обърнеш внимание на къде и с кого се намираш. Космосът ти потвърждава, че се движиш в правилна посока. Предстои да изминеш още път, но числото едно символизира първата стъпка. Но със сигурност вървиш в правилната посока. Нещата ще се случат, но не спирай да вървиш.

222 – Потърси баланса

Числото две е символ на партньорството и на връзките. Ако видиш 2:22 или 22:22, трябва да обръщаш внимание на хората, влизащи в живота ти. Може да попаднеш на сродната душа и в романтично, и в чисто приятелско отношение. Събитието може да бъде сигнал, че трябва да балансираш даването и взимането в сегашните взаимоотношения. Дали всичко, което се случва, е справедливо? Върни баланса, като хвърлиш безпристрастен поглед на ситуацията.

Какво вещае нумерологията за 2021 година

Почти краят на 2020 година е. Събитията от изминалата година, причинени от пандемията, оставиха малцина без последствия, както психичес...

В Голямата аркана от картите Таро две е числото на Висшата жрица. Това число вероятно представлява напомняне да бъдеш вярна на себе си. Не се притеснявай да споделяш гласно мнението си. Отстояването на убежденията в някои случаи води до разклащане на установените взаимоотношения, само че истината, изказана гласно, полага основите на добрите връзки. За това, не се притеснявай да споделиш възгледите си ясно и високо, ако видиш повтарящи се 2-ки. Такава подредба на двойките ти прошепва да се вслушваш във вътрешния си глас.

333 – тази подредба ти напомня да подредиш съзнанието, душата и тялото си

Тройката се обвързва със Светата Троица: тяло, душа и съзнание. Появата на 3:33 на някой дисплей може да бъде потвърждение, че в момента животът ти е пълен и в него всичко е в порядък.

Може също да е знак, че трябва да провериш дали даден елемент не е извън баланс. Може би работиш прекалено много? Или, обратното, може би се отдаваш повече на удоволствия? Реагирай по подходящ начин и в най-скоро време ще усетиш, че се чувстваш по-смирена и спокойна.

Любимото ви число разкрива много за вас

Любимото число на човека може да "говори" доста за характера му. Това твърди мащабно проучване, проведено от психолози сред 44 000 души...

Третата карта от колодата на Големите аркани на Таро, Императрицата, символизира плодовитата, чувствена жена. Тя обича да забавлява околните. Числото 3 в нумерологията е „социално“ число. Съгласно астрологията, Третият Дом управлява любопитството, движението и комуникациите. Появата на повторения на числото три може да е призивът на вселената да излизаш повече. Вероятно е добре да се срещаш с нови хора, да разпитваш и да разкриваш нови територии. Честата поява на 3-ки може и да ти подсказва, че трябва да живееш по-разточителен живот, а не да пестиш.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 9 май /валутен калкулатор/

Три зловещи знака, че скоро ще ви сполетят неприятности: Ако ги забележите, пазете се

9 неща, които една богата жена никога не би носила

7 тайни за съблазняване на мъжете от най-известната куртизанка в историята

Защо проверяват японските ученички дали носят бельо?

Как да се отървете от миризмата на изгоряло у дома?

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com