Младата "Мисис баба" на 2014-та

83083
Младата "Мисис баба" на 2014-та
Снимка: БГНЕС

"Мисис баба" 2014 година е 47-годишната Цветослава Гълъбова, пише БГНЕС.

"Баба е титлата, която всяка жена трябва да носи с достойнство, защото нашите внуци имат нужда от нас и нашите съвети, които не искат да приемат, но ние сме тук за да ги подкрепяме и да не забравяме, че нашата работа е да сме до и зад тях в трудните моменти", каза Цветослава Гълъбова при представянето си в конкурса и добави, че се е посветила на каузата за достойни условия за лечение на всеки софиянец.

Баба обезвреди банков обирджия

Баба на 82 години доказа, че възрастните хора не са чак толкова безпомощни. Австрийската пенсионерка обезвреди с голи ръце бандит по в...

Освен красива баба на момченце, Цветослава Гълъбова е повече от 20 години психиатър, а от 5 годни е и директор на психиатричната болница "Св. Иван Рилски".

Десетте участнички на финала на конкурса "Мисис баба" показаха и своите разнородни таланти – от фотография до танци и рецитиране на стихотворения. Професиите им също бяха разнородни, като сред тях имаше управител на хотел, психиатър, видеооператор и брокер на недвижими имоти, а на конкурса присъстваха и предишни носителки на короната.

49-годишната Ваня Георгиева, която е спечелила наградата през 2012 г. е международен търговец в областта на металургията. Участието й в конкурса е случайно, но усещането за нея си остава незабравимо. След конкурса Ваня се е срещнала с много хода , с които е основала фондация КГБ – "Клуб на готините баби", чиято цел е да се занимава с благотворителност. За "Мисис баба" 2012 ключът на женската красота се крие в усмивката, а важното за нея е било да облече короната си с действие.

Освен надпреварата за "Мисис баба", гала вечерта събра и участничките в единствения международен конкурс за баби "Grandma Universe", а наградата отиде при 44-годишната Синтия Онг от Малайзия.

Баба продава комплекти за самоубийство

Възрастна жителка на Калифорния получи 5-годишна условна присъда за това, че е извършвала търговия с т.нар. "комплекти за самоубийци". ...

"Конкурсът "Мисис баба" се провежда за пета година, а идеята му е да покаже, че бабата на 21-ви век е успяла жена, за която животът едва започва", обясни организаторът и собственик на конкурса Меги Савова и разказа, че за последните години получава много писма, в които жените разказват, че конкурсът е променил живота им.

"Най-младата участничка е на 46 години, а най-възрастната - на около 60, но човек е на толкова, на колкото се чувства, а най-важното е бабата да има приоритети и да обича живота", категорична бе Меги Савова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com