Млади и успели българи ще ни вдъхновяват в кампания на Ballantine’s

7562
Млади и успели българи ще ни вдъхновяват в кампания на Ballantine’s

Нуждата от вдъхновение е като нуждата от глътка свеж въздух, с която животът просто става по-хубав. Проектът на Ballantine’s Stay True People ще се опита да вдъхнови и мотивира хората у нас на възраст 18-35 г. като им покаже личен пример за подражание и ги накара да мечтаят.

Кампанията Stay True People ще стартира на 14 юли 2015 г. и ще обърне внимание на онзи период от живота ни, в който се налага да напуснем юнешеството и бързо да пораснем. Кампанията ще разкаже 10 вдъхнодяващи истории за успех и шеметното порастване на представители от Y-поколението в България.

Уебсайтът на кампанията www.staytruepeople.bg ще започне своята вдъхновяваща мисия с историите на оперната певица Мила Михова и готвачът Добрин Атанасов. Мила ще ни разкаже за любовните отношения и как те се влияят от социалните медии, а Добрин ще забърка идеалната рецепта за това да станеш успешен професионалист в кулинарията.

Кампанията ще се опита да амбицира младите хора да поемат живота си в свои ръце и сами да намерят нишата, в която ще се чувстват добре и ще могат да оставят собствена следа.

Всеки вторник от 14 юли до 8 септември в сайта ще блесне по един нов представител на Y-поколението, който ще се опита да ви убеди, че смелите мечти са пътя към успеха. Кои ще са другите 8 личности? Имайте търпение, ние ще ви изненадаме точно тогава, когато имате най-голяма нужда от тяхното вдъхновение.

“Ние сме визуално ориентирано поколение. При нас абсолютно всичко е предварително систематизирано по наша лична концепция за лайфстайл, която е повлияна от сериали, филми, Tumblr, Twitter, Instagram...”, споделя Мила Михова. Според певицата “е хубаво  да бъдеш сам във времето, в което работиш върху себе си, за да не бъдеш под влиянието на външно мнение”. “Само когато излъчваш позитивно отношение към себе си, ставаш привлекателен и за околните”, категорична е Михова.

Как да се изправите на крака след провал

Провалите са нещо изключително неприятно, но са понякога са неизбежни. Според психолога д-р Брус Грейсън те дори могат да ни бъдат от п...

“Трябва да си готов на жертви, компромиси и загуба на лично време. Понякога се налага да останеш в кухнята не за 8 часа, а за цял ден”, обобщава Добрин Атанасов, според който “най-вкусното ястие е приготвено с много любов в домашни условия”. Готвачът заключва, че дори визуалното съдържание в Instagram може да го вдъхнови за приготвянето на ястие.

Потребителите на уебсайта на кампанията Stay True People могат да открият отговорите на въпроси, свързани със смисъла на живота и мястото ни в него. Кариери, взаимоотношения, социален живот, външен вид и личностно развитие са основните теми, развити през субективния поглед на лицата, които са посланици на кампанията.

Освен вдъхновяващи цитати, потребителите на сайта могат да открият и специално разработени проекти за лайфстайл медии. Всяко лице от кампанията създава тематичен проект, като продължение на историята. Медийни партньори на проекта са Under The Line, 12MAG, Boyscout Magazine, GoGuide, NetInfo, View Sofia, Webground Media и БНР-Пловдив.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com