Много мечета и приятни емоции поднесени от Национална лотария за Деня на жената

34272
Много мечета и приятни емоции поднесени от Национална лотария за Деня на жената

Специално за Международния ден на жената, 8 март, Национална лотария направи подарък на нежните половинки в София, като им подари специални плюшени мечета. Всяка дама получи плюшена играчка, билет “ Сбъдни мечтите си и ТВ мечта”, както и приятна емоция поднесена от момчетата на Национална лотария.

Водещият на предаването, излъчвано по Нова ТВ, Захари Бахаров поднесе най-голямата изненада на случайно избрана от него дама - огромен мечoк “Национална лотария”. Късметлийката се казва Десислава Спасова от град Червен бряг. Деси е на 21 години, студентка по финансов контрол. Чаровната дама развълнувано сподели, че вярва в късмета си и факта, че Захари се спря точно на нея е изключително преживяване.

Захари Бахаров в нова роля, ще ни раздава милиони

Захари Бахаров влиза в нова роля - тази на водещ. Актьорът, нашумял с ролите си в „LOVE.NET”, „Дзифт“ и „...

Водещият на “Национална лотария” изненада всички с появата си в търговския център на бул. Цариградско шосе 115 А и направи празника още по-незабравим. Всички снимки на щастливите дами ще можете да разгледате на страницата на Национална лотария във Facebook -  https://www.facebook.com/Nacionalna.lotaria

“Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова ТВ. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребии за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени от специалния жребий, който ще ги отведе в студиото на шоуто.

Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежата на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол и ЕКО, касите на Easy Pay, Fastpay, CrediTour и T post.

 

Захари Бахаров в нова роля, ще ни раздава милиони

Захари Бахаров влиза в нова роля - тази на водещ. Актьорът, нашумял с ролите си в „LOVE.NET”, „Дзифт“ и „...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com