Можете да научите всичко за човека само като погледнете лицето му

7414
Можете да научите всичко за човека само като погледнете лицето му
Снимка: iStock

Лицето на човека е отворена книга.

Физиогномията е една от най-старите науки, възникнали в Китай. Китайските експерти вярвали, че дори съдбата на човек може да се прочете от лицето на човек.

1. Самочувствие

Удълженото, слабо лице подсказва, че човек е наясно с всяко свое действие и постоянно преосмисля всяка своя крачка. Ако лицето му е широко (кръгло), това показва липса на осъзнатост и че е прекалено уверен в себе си.

2. Достъпност

Този индикатор може да се прецени по веждите. Ако има много голямо разстояние между веждите, това означава, че човекът е недостъпен и много придирчив към онези, които допуска в живота си. И колкото по-малко е това разстояние, толкова по-достъпен е той. Такива личности са доста дружелюбни и общителни.

3. Толерантност и търпение

Тук също трябва да обърнете голямо внимание на веждите, особено на разстоянието между тях. Независимо от пола, то определя нивото на търпение на човека. Ако веждите са близо една до друга, той е избухлив и нетърпелив. Степента на неговото търпение и толерантност се увеличава с увеличаването на това разстояние.

Не интелектът, а това е най-привлекателната мъжка черта за жените

От край време се говори, че най-привлекателната мъжка черта е интелектът. Истината е, че не това виждат първо жените, вглеждайки се в г...

4. Доминираща личност

Редица черти на лицето могат да покажат колко доминиращ може да бъде другият човек. Веждите също играят важна роля тук. Ако са дебели, имате работа с доминиращ тип личност. Ако са фини, човекът е склонен към подчинение. Твърде тънките вежди са проблем, защото говорят за абсолютна липса на самочувствие на човек.

5. Сдържаност и емоционалност

Сега погледнете очите му. Големите очи говорят за чувствителност и емоционалност. Хората с очи като тези обичат да са в светлината на прожекторите. За съжаление по-голямата част от живота им е продиктувана от това, че искат да се изявяват пред другите и това ги лишава от възможността да правят това, което истински обичат. Те са склонни към импулсивни действия, без да мислят за възможните последствия.

6. Надеждност

Какво показва формата на устните за характера ви

По устните може да се разпознаят много черти на характера като темперамент и личностни особености. Психолози и физиономисти са установи...

Погледнете очите и устните. Ако човек има големи очи, не му казвайте тайните си, защото целият свят ще разбере за тях. Когато започне да говори, няма кой да го спре. Но ако горната устна на човек е по-малка от долната или са с еднакъв размер, тогава няма риск, защото такива хора при желание могат да си държат устата затворена.

7. Чувство за хумор

Обърнете внимание на разстоянието между носа и устните. Колкото по-голямо е, толкова по-забавен е човекът. Ако се вгледате внимателно, можете да видите, че най-добрите комици винаги имат голямо разстояние между носа и горната устна. По-слабо изразената трапчинка показва, че човек не обича да му се смеят, дори ако смехът е мотивиран от добри намерения.

8. Привлекателност

Обърнете специално внимание на цвета на очите му. Ако е дълбок и богат, тогава няма да е трудно за човека да привлече вниманието на някой друг. Ето защо, се случва човек с не толкова забележителен външен вид да се счита за по-привлекателен от явно привлекателните хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com