Мъжете си падат по властни жени

45036
Мъжете си падат по властни жени

Властните жени излизат с крачка напред! Оказва се, че представителите на силния пол си падат по дами, които обичат да държат ситуацията под свой контрол, показват резултатите от ново изследване.

Въпреки схващането, че традиционно мъжете доминират в една връзка и са опора за "слабите" им половинки, повечето господа си падат по властни партньорки, предаде БГНЕС.

Жените очакват петък с по-голямо нетърпение от мъжете

Представителките на нежния пол са по-нетърпеливи да дойде петък от мъжете, показва ново проучване на портала "Superjob", предаде БГНЕС....

Мъжете обаче рядко си признават открито, защото не обичат да са от "губещите". Въпреки това немалко са онези представители на силния пол, за които властта означава динамичност, енергичност и решителност – все качества, които им допадат в жените.

Положително е също така, че такива жени са по-наясно с чувствата и взаимоотношенията си с другия пол. Бързо решават почти всички въпроси и лесно вземат решения както за семейството, така и за работата или просто за това коя рокля да облекат. По-голяма част от силния пол мечтае да има такъв спътник в живота си, което значително опростява семейното съжителство.

Така че, ако досега сте били благи и добри, сега е моментът да обърнете монетата. Кой знае... може пък това да заздрави връката ви.

Редактор: Десислава Симова

На война и в любовта – всичко е позволено

Всяка жена има свои номерца и хитринки, с които да привлича мъжките погледи. Понякога не е достатъчно просто да мълчим и „хубавее...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com