Най-често допусканите грешки в кухненския интериор

14830
Най-често допусканите грешки в кухненския интериор
Снимка: iStock

Всеки знае, че кухнята е сърцето на дома. Там се приготвя храната и семейството се събира често. Ето защо комфортът е важен, но и практичен. Подхранвани от това желание, вътре може да допуснете грешки, които не само изглеждат нелепо, но и ни създават допълнителни затруднения.

Грешка 1: Да сложите микровълновата над печката

Хитрини в кухнята или лъжичката оцет в ориза, която прави чудеса

Всяка домакиня има своите трикове и тайни за вкусни ястия, чист дом и поддържана кухня. Разкриваме за вас част от най-ефективните, коит...

Дори и да вземете това решение, за да спестите място, ползите не са много ясни. Външният вид на устройството бързо ще се замърси от пръски от ястия, приготвени под него. Единственият уред с място над печката е абсорбаторът. Независимо дали за дизайнерски решения или за спестяване на място, това функционално устройство не трябва да се пренебрегва при никакви обстоятелства!

Грешка 2: Липсва задната част на кухнята

Ако решите да последвате съвета от предишната точка и не смятате, че си струва да спестявате от аспиратор, това е страхотно. Но трябва да запомните, че дори най-силният от тях няма да предпази плота от замърсяване. Всъщност почистването на петна от плота не е трудно. Но понякога разчистването на стената зад електрическата печка е невъзможна задача! В идеалния случай гърбът трябва да минава през плота, в областта на печката и кухненската мивка.

Грешка 3: ​​Много нюанси на синьо и лилаво са на мода в момента

Промените, които трябва да направите в кухнята си, за да привлечете парите

За да промените живота си към по-добро и да станете по-богати, трябва да направите някои промени в кухнята си и по-специално да постави...

Те дори могат да се използват в изобилие (например като основен цвят на стените или мебелите), но е необходимо да ги разредите с топли тонове на дърво, пръст, зеленина и слънчева светлина. В противен случай може да създадете изключително неприятно жилищно пространство.

Грешка  4: Кухненски печки близо до прозорци

Печка близо до прозорец гарантира, че никога няма да пръскате мазнина или да замъглявате стъклото. Печката е най-добре да се постави в ъгъла, а до прозореца може да бъде поставена мивка. Досадното миене на съдовете ще бъде значително улеснено от вашия разширен изглед. Можете също да използвате пространството около прозорците, за да създадете повече атмосфера в стаята. Можете спокойно да използвате перваза за подреждане на цветя или готварски книги.

Грешка 5: Не мислете за телевизора като за част от стаята

Най-хитрите трикове, с които ще улесним живота си в кухнята

Казват, че архитектите покриват грешките си с бръшлян, а готвачите с майонеза. За съжаление, не всички вкусови неуспехи могат да бъдат ...

 Когато избират телевизор, много хора вземат предвид само размера на екрана, а не дали огромният му размер е подходящ за стаята. Черната рамка на телевизора е класическа, така че най-лесното решение е да я сложите на тъмен фон. Ако не харесвате тъмните стени, части в графит или сиво ще ви свършат добра работа. Дори и да е с много различен цвят от телевизора, между рафтовете му тъмен екран ще изглежда много по-добре, отколкото окачен на стена. Най-добро решение е закупуването на телевизор с цветна рамка или рамка от дърво, която да пасне на интериора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 9 юни /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 9 юни /валутен калкулатор/

Как се държат котките малко преди смъртта: 7 предупредителни знака

Как да накараме авокадото да узрее по-бързо?

Признаци, че имате магия и как да се отървете сами

12 пресолени храни, които ядем и не забелязваме опасността

С кой българин се свързва старото име на Родопите?

Как синдромът на отличника разрушават здравето?

В кой наш град е роден легендарният гладиатор Спартак?

Грешки в обувките, от които ни болят краката

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com