Най-добрите партньори за мъжете Скорпион

12996
Най-добрите партньори за мъжете Скорпион
Снимка: iStock/Guliver

Представителят на зодия Скорпион е известен със своето влечение към окултното и митичната си сдържаност. Но освен това, той притежава изключително магнетичен характер, който едва ли ще ви остави безразлични. Това е може би най-уникалния мъж в целия зодиак. 

Всичко, с което се захване този мъж го прави с голяма страст и е безкрайно всеотдаен. Може да спре чак когато напълно се изтощи. Обича флиртовете и авантюрите. 

Звездите за нея – жената Скорпион

Жената Скорпион е красива по един загадъчен и завладяващ начин. От нея постоянно лъха гордост, магнетизъм и самоувереност. Това, за ко...

Мъжът скорпион е обсебващ и голям егоист. Може да бъде по-добър като любовник, отколкото съпруг. Има труден и особен характер е и много трудно да се живее с него. Не би отстъпил пред половинката си, дори да е поел в грешната посока. 

Този мъж трудно може да открие своята половинка. По-голяма част от зодиакалните значи хич не му подхождат. Има някой обаче, които са способни да издържат на неговия странен и труден характер.

Искате ли да знаете, кои са те?

С жена Рак

Тук страстта ще пламне още в първия миг. бурните, но приятни емоции ще са водещата сила в добрите взаимоотношения между двамата. И той и тя са романтични, чувствителни и пламенни, но отлично справящите се с реалните ситуации в живота. Жената Рак ще стимулира в мъжа Скорпион неговите скрити заложби и дадености, както в професионален, така и в личен план. Той няма да се задоволи с малкото по отношение нея, и изискванията ще нарастват с всеки изминал ден. Тази жена ще може да поеме тези изисквания, без да чувства тежест. Тя ще бъде отдадена изцяло на нейния любим. Малка разлика може да се появи само от методите и възприятията, чрез които всеки един ще разреши даден проблем на работното място или бита. Тази разлика обаче постепенно ще бъде заличена. Такава двоя може да стигне до неочаквани висини на реализация и развитие. В техния дом едва ли някога ще дойде неканена гостенка наречена "Еднообразие и скука". Както при всички двойки и в техния живот ще има трудности, но те ще ги преодоляват с разбирателство и синхрон. Дори и някой да направи крачка в страни, човекът до него бързо ще го вкара в правилния ред.

7 горчиви истини за Скорпиона

Скорпионът може да ви дари с най-прекрасните или най-лошите спомени в живота ви и всичко зависи от вашето поведение. Представители...

С жена Козирог

Между тези два знака може да има перфектно разбирателство. Жената Козирог ще има възможност с този мъж да предвижда близкото бъдеще и да черпи голямо вдъхновение от процеса, по който се осъществяват техните мечти и стремежи. Разумът е най-характерното нещо за този съюз, но най-вълнуващото в случая е различния подход, който двамата използват за проблемите и нещата, заобикалящи ги в ежедневието. Две напълно различни души, които се допълват прекрасно в професионален, личен и духовен план. Мъжът Скорпион може да изиграе cudesна роля, тъй като със своя романтичен нюх може да извади жената Козирог от нейните самоограничения и тесни рамки. Те ще се справят с капаните във тяхната връзка с лекота и уверено ще продължат напред в пълен синхрон.

С жена Риби

Привличането между мъжа Скорпион и жената Риби е повече от магнетично. От пръв поглед двамата партньори ще изберат да се насочат заедно към изследването на непознатото и не са рядкост случаите, когато този тандем е напълно неразбираем за околните. Любовта между тях ще пламне изключително бързо и неусетно и ще ги понесе по вълните на щастието. Страстта в тази връзка е от особено голямо значение, защото тази жена няма да има смелостта да навлезе в по-дълбоки емоционални води. Мъжът Скорпион  ще положи големи усилия тяхната близост да бъде естествена. Тя ще положи усилия да гледа с оптимизъм на житейските трудности, а това ще и помогне да не се изолира в свой нереален свят. Общуването между тях ще бъде пълноценно, а в миговете на конфликт и двете страни ще страдат еднакво. В такива моменти жената Риби трябва да поеме инициативата в свой ръце. 

Чувствата между тези две зодии са всепоглъщащи. Взаимно са запленени един от друг. Заедно ги очакват безброй романтични далечни вечери, които след това ще се превърнат в безкрайни нощи на страстта. 

Защо Скорпионите са толкова трудни за разбиране?

Родени между 23 октомври и 22 ноември, Скорпионите са много интензивни хора.  Тяхната личност е особена - воден знак със силно из...

Той и тя биха могли да създадат едно наистина много здраво семейство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com