Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те зодии

40123
Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те зодии
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия си има противоположна такава, с която просто никога не могат да бъдат близки, а най-често са врагове в живота. Вижте своята зодия и кой е най-големият ви враг, от който трябва да се пазите, ако искате да сте добре.

Овен: Овните винаги трябва да се пазят от зодия Скорпион. Тя може много да им навреди, особено в любовния живот и да се опита да раздели него и половинката му. Много са коварни и често крият това под милата си усмивка.

Грешките, които зодиите направиха през 2020 година

В края на всяка година трябва да си правим равносметка за това какво сме направили добре през изминалите 12 месеца и къде сме сбъркали,...

Телец: Най-големият враг на Телците е зодия Риби. Те често се възползват от добрината им, взимат повече, отколкото дават и след това дим да ги няма. Телците трябва да внимават с приятели като тези, които могат само да им навредят.

Близнаци: Близнаците са зодия, която има не един, а много врагове. Просто имат високо самочувствие, което дразни околните. Но най-много трябва да се пазят от зодия Дева – просто има нещо между двете зодии, което винаги завършва с подлост и измяна.

Рак: Най-големият враг на зодия Рак е зодия Овен. Те не могат да се разбират, колкото и да се опитват. А най-лошото е, че Овните изобщо не ги зачитат като личности и са готови на всичко, за да съсипят живота им.

Лъв: Лъвовете трябва да се пазят най-много от зодия Скорпион. Има много причини, поради които не си пасват, а най-голямата е, че често си правят мръсни номера, особено в любовта. Лъвовете трябва много да пазят връзката си от Скорпионите.

Дева: Девите трябва много да внимават с Телците. На пръв поглед изглежда, че са много добронамерени към тях, но всъщност им мислят всичко друго, но не и доброто. Предатели са и Девите трябва да са наясно с това, преди да си изпатят.

Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 г.

Новата година, която съвсем скоро ще е тук, ни е подготвила интересни преживявания и събития, които ще променят живота на много от зоди...

Везни: Най-големият враг на Везните е зодия Стрелец. Просто не си пасват като хора, завиждат си постоянно и най-много да усетят нож в гърба още при първия път, когато на Стрелците им дойде такава възможност.

Скорпион: Скорпионите непременно трябва да се пазят от Везните. На пръв поглед са много добронамерени и са им първи приятели, но всъщност плетат интриги зад гърба им.

Стрелец: Стрелците е добре винаги да се пазят от зодия Рак. Раците са много подмолни и често се бъркат в любовния живот на Стрелците, което може да се окаже пагубно за връзката им. Не бива да допускат Раци близо до любимия им човек, дори да се представят за техни приятели.

Козирог: Най-големият враг на Козирозите е зодия Лъв. Лъвовете, особено в любовен план, често изневеряват на Козирозите и изобщо не зачитат техните чувства. В този смисъл Козирозите внимателно трябва да избират половинките си и никога да не допускат Лъв в живота си.

Водолей: Водолеите имат няколко зодии, които не са им особени любимци, но най-вече трябва да се пазят от Близнаците. Двете им лица определено могат да заблудят Водолеите, особено ако са във връзка с Близнаци. Те обикновено искат само едно, секс, и когато го получат – дим да ги няма.

7 знака, че срещу вас стои лош човек

Много хора нямат усет за човека срещу тях, с когото си комуникират и не могат да усетят точно дали са добронамерени към тях или точно о...

Риби: Рибите имат много врагове, но най-големият сред тях, от който е добре да се пазят, е зодия Овен. Овните са много подмолни, говорят зад гърба им, плетат интриги, но пред тях са истински ангелчета.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com