НЕ вярвайте на тези 10 типа хора

4354
НЕ вярвайте на тези 10 типа хора
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора имат способността да влияят негативно на нашето енергийно поле. След контакт с тях чувстваме стрес, раздразнителност и преумора. Избягването на такива хора е от съществено значение за личното ни здраве и благополучие.

Има няколко типа хора, които могат да отровят ежедневието ни. Повечето от тях се "хранят" със силни емоции и буквално се радват на нашата безпомощност.

Ако поради естеството на работата постоянно ви се налага да контактувате с такива хора, тогава първото правило на вашата собствена безопасност е да контролирате емоциите си. Трябва да се научите как да ги контролирате, за да не дадете шанс на енергийните вампири да ви използват за своите цели.

И така, как да разпознаете хората, които представляват реална заплаха за вас? Според експертите има няколко типа индивиди, контактите с които е по-добре да се ограничат.

1. Клюкари

Характерна черта на клюкарите е вълнението и радостта, които изпитват при обсъждане на проблемите и преживяванията на други хора. За да не попаднете в лапите на такива енергийни вампири, трябва да общувате с тях възможно най-малко. Ако контактът е неизбежен, не забравяйте, че животът ви засяга само вас, така че трябва да отговаряте на провокативни въпроси с едносрични думи или да обърнете разговора в друга посока.

2. Темпераментни личности

Такива хора рядко могат да контролират собствените си емоции и буквално ни заливат със своите истории. Те са свикнали да обвиняват всички около себе си за собствените им проблеми. Тези личности постоянно оказват натиск върху другите с цел постигане на целите им.

3. Вечните жертви

Тези енергийни вампири в началото са трудни за разпознаване. Можете да им съчувствате, да покажете емоции и да им помогнете, без да осъзнавате, че сте в капан. Но след известно време ще разберете, че животът им сякаш се състои от нещастия и трудни случаи, които според тях, само вие можете да разрешите. Използвайте законите на Вселената, за да попречите на такива хора да ви манипулират.

НАУЧЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Как се пише: усъвършенствам, усъваршенствам или осъвършенствам?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com