Неприятности ще помрачат щастието на някои зодии през август

12727
Неприятности ще помрачат щастието на някои зодии през август
Снимка: iStock/Guliver

Практикуващият астролог с десетгодишен опит, таронумеролог и преподавател на Евразийския астрологичен институт Анастасия Широкова, припомни своите прогнози за август, като предупреди представителите на зодиакалния кръг от неприятности. Астроложката отбелязва, че месецът минава под знака на Дева, с която Венера, Меркурий и Марс си взаимодействат активно.

С всички тях на свой ред Черната Луна  ще изгради квадратура, тоест конфликтни връзки. Това означава, че месецът няма да е лесен и ще бъде свързан преди всичко с работа. Това е особено валидно за отминалите вече дни на месеца.

Това са 5-те зодии, за които е много трудно да имат дълга любовна връзка

Една любовна връзка понякога е трудно да се запази дълга и стабилна поради редица фактори. Това може да коства твърде много компромиси ...

Според астролога присъствието на Юпитер предполага, че напрежение и конфликти могат да възникнат при взаимодействие с шефове или влиятелни хора, лица и дори спонсори.

Може да се разиграе и в темата за влизане в университети. Например, някои условия за прием в образователни институции могат да се променят драстично или да се появят различни дезинформации и т.н. Не са изключени скандали с висок резонанс в образователната система, споделя тя.

Астрологът твърди, че последните дни на август също ще бъдат напрегнати заради наличието на друг квадрат, включващ Слънцето и лунните възли.

Погрижете се за вашето здраве, ръце, УНГ органи. Опитайте се да не попадате в ситуации, в които репутацията ви може да пострада заради грешна дума и неправилно представяне на информация. Наличието на лунни възли винаги дава някакъв обрат на съдбата. Предстоят някои проверки за честност в работата, с документи и информация, коментира Широкова.

Експертът смята, че през този период е най -добре да отидете на  почивка.

3 двойки зодии, които са създадени един за друг

Понякога химията между хората е повече от очевидна – всички около тях я усещат. Това са хората, които са един за друг, просто пер...

Кои зодии ще бъдат особено повлияни от планетите?

Близнаци и Дева са главните герои от този период, които ще имат най-интересните събития в живота си. За съжаление, с напрегнат характер.

Стрелец и Риби - в живота им ще има нужда да се направи труден морално-етичен избор.

Останалото, ако боли, е слабо. Някои важни планети и точки от наталната карта не присъстват. Важно е да запомните, че не самата прогноза е важна, а как тя корелира с нашите лични хороскопи, заключава звездният експерт.

Като цяло август се приема като месец за почивка, но звездите упорито подчертават неговата роля в кариерното израстване и смяната на работно място.  Тези, които се колебаят, нека премерят плюсовете и минусите на всяко свое решение и да не се заблуждават излишно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com