Нещата, които не бива да изхвърляме никога от гардероба

22666
Нещата, които не бива да изхвърляме никога от гардероба
Снимка: iStock

В продължение на векове нашите предци са забелязали някои модели, които по-късно се превръщат в народни знаци. Според вярванията много неща могат да повлияят на живота на човек и да означават много повече, отколкото той си мисли.

Много от тези неща се намират в нашия гардероб и си стоят кротичко там... в продължение на години. Рядко се сещаме за тях, но идва момент, в който искаме да го подредим и решаваме да се отървем от ненужното.

7 неща, които никога не трябва да давате и да приемате от другите, защото това води до болести и нещастие

Подаръците са неизменна част от нашия живот. Подаряваме ги не само на празници, а често и без повод. Но в случая е важно не само да ги ...

Има обаче някои неща, които никога не бива да изхвърляме, колкото и да ни пречат на реда в гардероба понякога. Искате ли да разберете кои са тези неща?

Опитайте се никога да не изхвърляте това...

Стари снимки

Народната мъдрост казва, че снимките на хора не трябва да се изхвърлят, защото изображението съдържа частица човешка енергия. Ако изхвърлите снимка на човек, можете да донесете неприятности не само на него, но и на себе си.

Ако снимката е неприятна или просто много остаряла, тогава е по-добре да я преместите в килера или мазето. Само в много екстремни случаи снимката може да бъде изгорена, а пепелта да се разпръсне по улицата.

Изхвърлете тези предмети от дома, носят негативна енергия!

Случвало ли ви се е да донесете нова вещ в дома и да започнат болести, проблеми. Навсякъде по света хората вярват, че едни предмети нос...

Сватбената рокля

Роклята, в която една жена е вървяла по пътеката към олтара е толкова важен атрибут, колкото и брачната халка. Такива неща символизират брака като надежден и ползотворен съюз между хората.

Ако роклята бъде изхвърлена, има огромен риск отношенията между двамата партньори да бъдат изострени до крайност и бракът скоро да се разпадне. Препоръчително е да съхранявате този артикул и да следите състоянието му. Друго, което трябва да се знае, че рокля под наем трябва да бъде изкупена възможно най-скоро, защото в противен случай бракът ще бъде краткотраен.

Икони

Да, със сигурност са някъде в ъгъла на гардероба, поставени в кутия или някоя стара торба. Дори и да не сте техен привърженик, да изхвърлите църковните принадлежности означава сериозно да обидите църквата и всички вярващи. Никоя религия не прощава подобни действия. Ако иконите са наследени от починали роднини и не са необходими, препоръчително е да ги занесете в най-близкия храм - там е най-подходящото място за него.

Строго забранено: Какво не трябва да правите на рождения си ден?

Магове, ясновидци и много други хора наистина вярват в свещения смисъл на деня, в който човек е роден. И ние не правим изключение. Наме...

Бебешки неща

Смята се, че дрехите на новородените и бебетата са наситени с тяхната енергия. Изхвърляйки такова нещо, можете сериозно да навредите на детето си и да предизвикате злото око. Поради тази причина се препоръчва да запазите тези неща или да ги дадете на някой, който познавате. Освен това детските дрехи могат да бъдат дарени на дом за сираци.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com