Нова любов за тези 3 зодии през декември 2020 г.

6785
Нова любов за тези 3 зодии през декември 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

Любовта идва в точното време, дори когато си мислим, че все се бави или ни пропуска. Истината е, че ако не сме готови за нея, така или иначе ще я изгубим, затова и тя винаги намира точния момент, за да се настани в живота ни.

Това са 3-те зодии, които ще намерят нова любов още през декември и ще започнат 2021 година в сериозна и щастлива връзка.

5-те зодии, на които им е писано да сключат БРАК през 2021 г.

Следващата година ще мине под знака на любовта за много голяма част от зодиите. Те могат да очакват едно от най-важните събития в живот...

РАК

Любовта е сложна материя и понякога ни се струва, че все ни заобикаля, докато не дойде момент, в който тя просто нахлува в живота ни – без да ни пита и знае как да се настани там трайно и да ни донесе много щастие. Декември ще бъде любовен месец за Раците, които дори да имат връзка в момента, ще я приключат и ще започнат нещо много ново и още по-вълнуващо. Раците заслужават стабилна връзка и партньор, който държи на думата си. Уморени са от лъжи, от игри на гоненица и искат просто щастлива и спокойна връзка, която да им носи само щастие и нищо друго. Е, идва такъв момент и то още през декември. Щастливата среща ще стане съвсем случайно – нов колега или нов съсед, общо събиране или кой знае къде... съдбата си знае работата! Знаем само, че Раците ще хлътнат до уши още от пръв поглед, което ще важи със същата сила и за човека отсреща. Само няколко дни и първата целувка вече ще е факт. Очаквайте чудеса през декември!

СТРЕЛЕЦ

Стрелците са почти отчаяни от любовта или от човека до себе си, ако изобщо са във връзка. Истината е, че всички мъки ще приключат съвсем скоро и на хоризонта ще се появи невероятен човек, който ще им даде всичко, от което някога са имали нужда. А именно – спокойствие, доверие, обич и топлина. Новата връзка в живота на Стрелците ще запълни всички празнини в душата им и ще им донесе мир и неподправена, истинска любов. Нещата при Стрелците ще се развият много бързо и още в началото на 2021 година могат да очакват да заживеят заедно с новата си половинка. Още по-изненадани ще останат, ако им кажем, че в края на годината дори могат да бъдат сгодени. Да! Хубавите неща в любовта стават бързо, когато са истински и когато на човек му е писано.

4-те вида изневери, които развалят всяка връзка

Изневяра не на всяка цена означава край на връзката, особено ако партньорите са заедно от много време и знаят как да преминават през ра...

КОЗИРОГ

Декември е подготвил много любовни изненади за Козирозите. Те няма да повярват колко силно и колко бързо могат да се влюбят в някого, повярват ли веднъж на чувствата му. Истината е, че в началото Козирозите ще бъдат много мнителни към новия човек, който ще се появи в живота им, защото вече са били лъгани толкова много пъти, че сърцето им не може да се довери и просто да обикне някой безрезервно. Изпитанията, през които новият човек ще премине, за да се докаже, няма да са малко, но Козирозите си знаят работата! Когато веднъж се уверят, че човекът до тях е искрен и иска само да им даде любовта си, връзката ще се превърне в истинска приказка. Ще има романтични първи срещи, невероятни разходки под коледните светлинки на града и незабравима първа целувка – точно като от филм. Вълнувайте се, защото ви предстоят много хубави емоции!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Пием ли по-малко алкохол, когато използваме по-малка чаша

Как къпането ни помага да пестим вода

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com