Новата Мисис България смайва: Вижте сами

279837

След броени дни – на 19 ноември - е финалът на конкурса Mrs World 2014 (Мисис Свят 2014), който ще се проведе на Соломоновите острови, САЩ. Нашата представителка там е варненката Анита Желева, която бе избрана на българското издание на конкурса.

Подкрепата на родна територия за дамата обаче не е особено силна. Всъщност нейният външен вид предизвика доста противоречиви коментари в социалните мрежи. Не един и двама потребители поставят под съмнение качествата на варненката и дори заявяват, че се срамуват от факта, че именно тя ни представя.

Мис България 2009 влиза в политиката

Антония Петрова, позната и като Мис България 2009, обяви идеята си да влезе в политиката. В лявото политическо пространство има много в...

Желева се занимава с интериорен дизайн и има една дъщеря, която очаква майка й да бъде сред финалистките на планетата, съобщава агенция Профайл.

Участничките в 29-ото издание на Mrs World вече са в Мериленд, където се подготвят за финала. Журито ще оценява претендентките за короната в пет тура. Участничките ще дефилират в спортно-елегантни облекла, в национални носии, в официални рокли, а другите два са тест за интелигентност и демонстрация на талант. Анита Желева ще заложи на пеене, като е убедена, че това ще й донесе успех.

В програмата на участничките е предвидена и среща с американския президент Барак Обама.

Мисис България краси партията на скандалния Оланд

Скандалният френски президент Франсоа Оланд е със сринат рейтинг сред социалистите, които вече имат нов любимец в партията - зам.-пред...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com