НОВИНА за тези 6 зодии в седмицата 23-29 ноември

21394
НОВИНА за тези 6 зодии в седмицата 23-29 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Новата седмица ни е приготвила новини и случки, които някои зодии отдавна чакат. Какво точно ще се случи в седмицата 23-29 ноември за тези 6 зодии? Вижте в статията ни:  

ОВЕН: Овните могат да очакват много новини през тази седмица, но най-голямата от тях ще бъде свързана със заплатата им. Представителите на зодия Овен най-накрая ще бъдат забелязани и ще получат адекватно заплащане на труда си. Новината ще дойде още в началото на седмицата, когато ръководителят им ще ги извика и ще им съобщи, че увеличава значително приходите им.

Всеки иска да е в компанията на тези ЗОДИИ

Има хора, които приковават всички погледи към себе си, независимо от това къде се намират. Те са харизматични и са като магнит за околн...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците ще имат много интересна седмица, която ще има своите необикновени моменти. Най-интересното, което ще им се случи, е свързано с личния им живот. Новината, която ще научат, ще ги направи най-щастливите от много време насам. Близнаците ще стават родители! Има ли по-хубава новина от тази?

РАК: Раците ще започнат седмицата с много интересна и неочаквана среща. Ще се видят с бивша любов, която им е донесла колкото радост, толкова и тъга. Новината ще дойде именно от този човек, който ще им съобщи, че иска отново да има връзка с Раците и да опитат да възстановят отношенията си. Раците трябва добре да помислят дали това е добра идея или е по-добре да не поглеждат назад към миналото си.

ВЕЗНИ: През новата седмица Везните ще имат страхотни преживявания, които ще им дадат нови сили и ще ги заредят с положителна енергия. Новината, която ще научат, е свързана с любовта. Ще получат предложение за брак и няма да им се вярва, че точно това се случва именно на тях! Отдавна желано събитие, което Везните очакват. Могат да се готвят за голяма и пищна сватба през 2021 година.

СКОРПИОН: Скорпионите ще имат много щура седмица, която ще започне с голяма новина още в самото ѝ начало. Ще научат, че близък член от семейството им ще има бебе! Голямата новина ще зарадва цялата фамилия и ще е повод за голяма радост, която е чакана от много време.

3-те зодии, родени да бъдат майки

Майчинският инстинкт е нещо много силно, което е заложено във всяка жена. Има обаче жени, които живеят за това да бъдат майки и всичко ...

КОЗИРОГ: Козирозите ще се радват на много интензивна откъм събитие седмица. Ще бъдат център на вниманието на всички фронтове – както у дома, така и на работното място. Новината, която ще научат, ще бъде свързана с финансите им. Ще се окажат наследници на голям и скъп имот. В момента Козирозите имат голяма нужда от пари и това е нещото, което ще им вдъхне малко позитивизъм и ще ги успокои, че всичко ще се нареди.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com