Новите летни дестинации на ИКЕА отварят врати за БАЛКОН ТУРИСТИ

4069
Новите летни дестинации на ИКЕА отварят врати за БАЛКОН ТУРИСТИ

Лятото е сезонът, в който търсим нови места, преживявания и нови запознанства. Обиколили сме всичките си любими места на открито, но искаме нещо ново и различно, за да се забавляваме с приятелите си на нови градски дестинации. Да постоим на открито, под звездите или под слънчевите лъчи с чаша кафе в ръка.

Да отидеш на гости на непознат и до постоиш на балкона му, звучи ли ти като малко градско приключение, което би искал да преживееш?

Ако е така, кампанията БАЛКОН ТУРИСТ е точно за теб. Тя навлиза в същинската си фаза – от 20 юни до 17 юли всеки може да резервира своята градска дестинация, създадена с дизайн от ИКЕА. В първата част на кампанията общо 6 балкона в София и 1 във Варна бяха преобразени с новата лятна колекция на ИКЕА. Кампанията стартира в началото на април с мотото Нов сезон, нови дестинации и се впусна в търсене на най-подходящите тераси, като финалистите бяха определени от специално жури.



Сега всеки желаещ ще може да резервира предпочитан балкон на balkontourist.com, където ще открие снимки, информация и възможни часове за резервация на всяка от терасите. На всяко едно от чудните балкони, преобразени от ИКЕА, може да се радвате на чудна гледка към града, да си направите много снимки и да се забавлявате на едно специално място в сърцето на града.

Освен това може да почерпите страхотни идеи, с които да се вдъхновите и да преобразите собствения си балкон у дома. С цветенца, красиви мебели, цветни възглавнички и малко въображение, може да направите балкона си любимото си място за лятото.

Всяка от градските дестинации има собствен стил, съобразен с размера и разположението на балконите, който ги описва с една дума: RELÄX, SINNEVÄ, PRÖSTORR, SPOKÖJSTVIE, PANÖRAMA, RÅMÄNTIKA и PRISTÄNN.

Успоредно с възможността за „балкон туризъм“ всеки желаещ ще има шанса да промени облика на своята тераса. „Балкон туристи“ от цялата страна могат да се включат в Instagram играта на ИКЕА, като качат снимка на своя балкон или изглед от него, с хаштаг #BALKONTOURIST. Победителят ще бъде обявен на 25 юли във Facebook страницата на ИКЕА и на balkontourist.com.

Следете кампанията във Facebook страницата на IKEA, на IKEA.bg и на balkontourist.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com