Новите вкусове на лятното приключение са Frutino Rosé и Frutno Pinot Grigio - защото ги заслужаваме

18767
Новите вкусове на лятното приключение са Frutino Rosé  и Frutno Pinot Grigio - защото ги заслужаваме

Лятото е сезонът на доброто настроение. Знаем, слънчевите лъчи ни карат да се чувстваме по-щастливи, а дългият ден ни дава възможност да правим толкова много неща. Какво по-чудесно от това! Но всъщност нека не се лъжем... Може и повече. Сега си представете топлата лятна вечер с приятната прохлада на чаша свежест, която леко ни омайва и същевременно освежава.

Миналата година Domaine Boyar ни представиха серията си Frutino, която сякаш успя да запълни дупка в сърцата ни. Frutino ни предлага едно уникално и много приятно съчетание между качествено българско вино и истински натурален плодов сок. Ниското алкохолно съдържание от 8,5% в допълнение на свежия плодов вкус ни дадоха възможност да се насладим с повече от една чаша на летните вечери. И как може да забравим Frutino Chardonnay със сок от манго и праскови, Frutino Rose с ягоди и малини или Frutino Merlot с боровинки и малини…

Снимка: WebGround

Но за още по-голямо разнообразие в лятото на тази година Domaine Boyar ни предлагат нови два неповторими вкуса - Frutino Rosé с вишни и нар и Frutno Pinot Grigio с мента и лайм. Както и предишните чудесни вкусове новите попълнения са резултат от внимателно проучване и гарантират точното съчетание на лека плодова сладост, изключителна свежест и вълнуващи аромати.

Сега си представете, че се намирате в прохладна градина, а вечерните лъчи на слънцето приятно пропускат през сянката на дърветата. Изпълнени с безгрижие вие надигате чаша, а в нея идеално спрямо обосновката е разлято Frutino Rosé с вишни и нар.

Искате разнообразие? Е, тогава се размечтайте и си представете, че сте на морския бряг и лек бриз разрошва косите ви. На фона на соления дъх на морето отпивате глътка студена свежест с вкус на мента и лайм, донесена с Frutno Pinot Grigio.

Снимка: Domaine Boyar

Двете нови вариации са истински рецепти за чудесно преживяване, когато сме навън с приятели или у дома в добра компания. Съветваме да опитате чаша Frutino Rosé или Frutno Pinot Grigio, добре охладени и гарнирани с кубчета лед и сода, и разбира се, после да споделите впечатления.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...