Оби - затлъстелият дакел, който промени живота си

154400

След повече от година на стриктна диета, операция на корема и много, много дълги разходки, Оби (Тлъстьо – б.р.), познат като тлъстият дакел, е отслабнал с повече от 20 килограма.

Кучето, което живее е Портланд, щата Орегон и чийто собстветник е Нора Ваната, преди диетата е заковавало кантара на пагубните за животното 35 килограма. В момента то е влязло в здравословна форма и тежи 12 килограма.

Мексиканците са най-затлъстяващата нация

САЩ най-накрая се отърваха от славата си на страната с най-голям брой затлъстяващи хора и такива с наднормено тегло. Благодарение на в...

Миналата седмица, Ваната и „новият и подобрен”  Оби, отпразнуваха неговото драстична промяна с разходка до плажа.

От снимките, които Ваната е публикувала в официалната страница на Оби във Фейсбук, се вижда цялата промяна на кутрето. В няколко фотоса стопанката на Оби показва как той се е променил. На тях ясно се вижда, че 5-годишният дакел е здрав и в много добра форма.

Историята на затлъстелия Оби завладя Интернет пространството още миналата година. Хората видяха снимките на едно нещастно, лежащо по гръб куче, с наднормено тегло. На други снимки се вижда как Оби буквално се влачи по корем по земята.

Жените дебелеят, защото домакинстват по-малко

Не само нездравословният ни начин на хранене е причина за затлъстяването ни, показва ново проучване, публикувано в британските медии,...

От специалния сайт, който Ваната е създала, за да може да се следи подобрението на Оби, става ясно, че преди да стане нейн домашен любимец, дакелът е бил при възрастна двойка, които го прехранвали от любов, но не го извеждали никъде и така го лишили от възможността да прави каквито и да било движения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com