Обиколи света за 48 000 долара

9895
Обиколи света за 48 000 долара

Луксозният круизен кораб "Silver Whisper" предлага околосветска обиколка за 115 дни срещу солидната сума от 48 000 долара на пасажер.

Ако искате да обиколите света за 115 дни, качете се на кораба "Silver Whisper", предаде БГНЕС. На 5 януари луксозният кораб тръгва от Лос Анджелис, за да обиколи 52 дестинации в 28 страни преди да акостира на пристанището на 1 май 2013 г.

Корабът побира 382 пътници и 295 членове на екипажа. В него има 194 луксозни апартамента със собствена тераса. Ще се потопите в космополитна атмосфера и много специални удобства – бутици за пазаруване, спа салони за красота, фитнес центрове, огромен басейн с няколко бара и ресторанта.

За 48 000 долара имате възможността да посетите Сидни, Хонконг, Сингапур, Мавриций и Кейптаун. Ще прекарате три нощи в Санкт Петербург, след което ще отплавате към Норвегия.

Септемврийски круиз предлага 16-дневно прекосяване на Атлантическия океан и пътуване до Ирландия, Шотландия, Исландия, Гренландия и Нюфаундленд.

Редактор: Калина Здравкова

Ще залезе ли българският туризъм след атентата?

България се превърна в една от най-популярните дестинации за израелските туристи. Но ще променят ли събитията в Бургас това? "Хората в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com