Още подобрения по Nissan GT-R

17237
Още подобрения по Nissan GT-R

Емблематичният спортен флагман на Nissan пристигна в Европа с подобрена динамика, по-добра стабилност и дори още по-директно управление.

Сега GT-R разчита на преработен 3,8-литров V6 двигател с 550 к.с., генериращ по-бърза реакция в средния и високия оборотен диапазон. Модификации са били направени и по амортисьорите, пружините и предния анти рол-бар.

Peugeot 2008 ще дебютира в Женева

След като през уикенда изтекоха първите официални снимки за новото Peugeot 2008, чиито дебют ще се състои на изложението в Женева в нач...

 

Ускорението от 0 до 100 км/ч вече е само 2,7 сек, с 0,1 сек по-бързо от GT-R 2012. Ревизираният модел е и по-бърз на „Нюрбургринг“, завъртайки обиколка на прословутата германска писта за 7:19,1 минути по време на тестове през май миналата година. Казутоши Мизуно, създател на GT-R, разкрива, че са били изгубени 0,5 секунди по време на бързата обиколка заради трафик, което е показателно за това, че GT-R 2013 е способен на 7:18,6 мин. Това е с около две и половина секунди по-бързо (7:21 мин.) от GT-R 2012.

 

Новостите по двигателя са били в няколко направления. Монтирани са нови инжектори с по-голям капацитет, които контролират по-прецизното впръскване на горивото с цел оптимизиране на реакцията в средните и високите обороти. Нов изпускателен винтил към разтоварващия клапан на турбото спира бързото намаляване на налягането при принудителното впръскване и поддържа бързата реакция на двигателя. Нова преградна плоча в картера помага за поддържането на по-стабилно налягане на маслото и намалява ротационното триене в картера, особено при високоскоростно шофиране.

Това е новият Lexus IS 2014

Може би час или два след появата на последния официален тийзър, който трябваше да подгрява публиката преди официалния дебют на новия Le...

По шасито е работено за оптимизиране на стабилността при високи скорости. Инженерите на Nissan са настроили геометрията на окачването, като спецификациите на амортисьорите и предният стабилизатор също са били променени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com