От 22 юли Венера навлиза в Дева - предстоят сериозни дни и изпитания

21550
От 22 юли Венера навлиза в Дева - предстоят сериозни дни и изпитания
Снимка: https://pixabay.com

Венера се слави като планетата на любовта. В периода 22 юли до 16 август тя ще навлезе в зодиакален знак Дева. Това е показател, че ни очакват дни, в които трябва да стъпим здраво на краката си. Летните емоции и безгрижието може да се наложи да бъдат прекратени предсрочно, колкото и да не ни се иска. Не трябва да се предоверяваме на обещания, защото можем да останем разочаровани. Девата като характеристика се слави с подредения си начин на живот и своята организираност. Предстоят ни нови предизвикателства, с които трябва да се справим. Време е да сложим точка на твърде разпуснатия отпускарски начин на живот, колкото и да не ни се иска.

През периода, в който Венера ще навлезе в Дева ще имаме раздвижване в бизнеса и работата. Венера е владетелят на парите, тя ще наложи собствените си правила за изкарване на пари и тяхното съхранение. В любовта ще се изяснят много неща и е възможно да се задълбочи нашата връзка, ако имаме някой нов партньор.

Ето какво търси една Дева в своя партньор за цял живот

Девите са перфекционисти. Те имат поглед към детайлите и искат всичко да бъде нищо повече от перфектно. Те също са логични, практични и...

През този период трябва да намерим време да анализираме постигнатото, да подредим живота и мислите си и да систематизираме знанията си, за да се издигнем в кариерата си. Сега е времето да започнем да бъдем по-дисциплинирани и да следваме докрай своите планове. Повърхностното мислене трябва да остане в историята, време е да запретнем ръкави и да направим нещо полезно за живота си.

Венера ще се съчетае с Уран от 31 юли до 4 август. Това е периодът, в който ще бъдем най-продуктивни, ще ни дойдат много нови полезни идеи, ще успеем да систематизираме и подредим всички знания, които да използваме. Време е да вървим напред и нагоре по пътя, по който сме си начертали. Без да се отклоняваме от него.

7 и 12 август Венера ще е в напрежение с Нептун. Това е времето, подходящо за размисъл. През този период не е добре да се предоверяваме, трябва да потиснем емоциите си и да мислим разумно. Добре е да проверяваме фактите, преди да направим някоя глупост или необмислена постъпка.

По това време планетата Плутон ще подаде приятелска ръка на Венера. Това е показател, че е време да се отървем от токсичните приятелства, които тровят нашите нерви. Ако имаме нещастна любов, това е подходящото време да сложим край. Добре е да имаме предвид, че може да се запознаем с точния човек, когото цял живот сме търсили. Време е да спрем да се занимаваме с бизнес, който не е перспективен и само заема голяма част от времето ни.

Какви са Девите според кръвната си група?

В тази статия ще разгледаме различните типове хора от зодия Дева според тяхната кръвна група:  Девите от кръвна група "А" са вним...

Щастливите зодии от гостуването на планетата Венера ще са 3-те земни зодии - Козирог, Дева и Телец. Те ще успеят да реализират всичко, което са си наумили. Това е тяхното време.

Що се отнася до Рибите, Стрелците и Близнаците, те трябва доста да се потрудят, за да имат успех в начинанията си. Не трябва да се отказват с лека ръка, а е добре да вложат упоритост и старание, дори това да не е типично за тях. Не е добре да харчат пари безогледно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com