Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

От мини до макси: Какво можете да се каже за една жена по дължината на полата й?

16 юни 2024, 12:09 часа

В продължение на много години полата е един от най-важните елементи в женския гардероб. В днешно време лесно можете да се изгубите в разнообразието от стилове, цветове - и, разбира се, не винаги е възможно да изберете правилната дължина на полата. Но защо някои хора носят само midi, докато други носят mini?

Ако едно момиче носи мини рокля, какво означава това?

Популярността на късите поли процъфтява през 90-те години. По това време момичетата си позволиха да открият краката си и да не се срамуват от това. Тогава мини се превърна в истински пробив в света на модата и всеки мечтаеше за малка красива пола или рокля. Никой не е казал, че това е признак на разпуснатост, напротив, това е признак на стил.

Модните правила непрекъснато се променят, появяват се нови стилове, комбинации и все повече свобода. Но понякога е по-добре да изберете по-автентично облекло. Например, не е необходимо да носите минипола на интервю, бизнес среща, вечеря или среща с родителите на гаджето ви. Освен това, избирайте ниски или дори равни обувки, защото къса пола и високи токчета са твърде експлозивна смес!

Жените, които не се срамуват да показват краката си, често са открити, уверени и енергични. Основното е, че дамата знае за правилата на етикета и уместността.

Какво казва цветът на дрехите за човек?

Коя жена може да си позволи макси?

Има мнение, че колкото по-възрастна е жената, толкова по-дълга трябва да е полата, но възрастта не е основният критерий. Важно е да прецените правилно в каква форма е вашето тяло. Понякога е по-добре внимателно да скриете несъвършенствата.

Няма нищо по-женствено и мистериозно от пола до земята. Не е за нищо, че в продължение на много векове красивата половина е избрала макси дължината. Сега такава пола е подходяща в почти всяка ситуация.

Миди полата е това, от което се нуждаете

Истинската златна среда е миди. Тази дължина съчетава практичност и стил. Ако се страхувате, че роклята до земята ще изглежда твърде официална, тогава смело изберете пола с дължина до глезена. Миди е подходяща за всеки повод! Ще бъде подходяща както на бизнес среща, така и на парти. Разбира се, тази дължина е по-подходяща за високи момичета, тъй като визуално скъсява силуета, но с подходящите обувки това лесно може да се коригира.

Момичетата, които предпочитат миди, често са емоционални, романтични и крехки по природа.

Хората свикват да мислят стереотипно, понякога те са оправдани, а понякога изобщо не. Въпреки че можете да разберете много за един човек по дрехите му, не забравяйте, че дори дългата пола може да скрие разпуснатостта. Винаги обръщайте внимание на личността и не съдете само по външния вид.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес