Отпуснаха допълнителна бройка седящи места за Джей Ло

6597
Отпуснаха допълнителна бройка седящи места за Джей Ло

Само няколко часа преди мегаконцерта на Дженифър Лопес в България в продажба са пуснати лимитирана серия билети, съобщиха организаторите.

Местата са с най-добрата видимост в цялата "Арена Армеец София". Цената на новите седящи билети е от 110 лева и 130 лева! Родните фенове на Джей Ло имат последна, ексклузивна възможност да видят любимката си в непосредствена близост!

Бройката е лимитирана, така че феновете, които искат да зърнат Дженифър Лопес, трябва да побързат със закупуването на билет от новата категория. Пасовете могат да бъдат закупени от касите пред залата непосредствено преди мегашоуто на латино дивата.

Вратите на зала "Арена Армеец София" ще се отворят в 18:00 часа за най-нетърпеливите почитатели на звездата, съобщават от Symphonics Entertainment Group.

Пускат билетите за "Стената" на Роджър Уотърс в петък

Този петък 16 ноември, стартира продажбата на билети за шедьовъра на Роджър Уотърс "The Wall" ("Стената"). Най-популярното и мащабно ...

В 19:00 ч. на сцената ще се качат подгряващите изпълнители преди появата на латината. Бобо, Кристо, Лора Караджова и балет "Нова" обещават да загреят публиката на максимум преди невероятното шоу на Дженифър Лопес. Самата Джей Ло ще стъпи на родната сцена в 20:00 часа заедно със своите музиканти и танцьори, започвайки концерта си с "Never Gonna Give Up".

Редактор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com