Отровно слаби

15696
Отровно слаби
Манекенките се тровят, за да бъдат кльощави

Манекенките ядат топчета от памук, пушат на поразия и приемат кокаин, за да бъдат слаби и да дефилират на модните подиуми.

В навечерието на седмицата на модата в Ню Йорк тези скандални разкрития през британския в. "Дейли телеграф" направи руският модел Кира Дихтяр, пише БГНЕС.

Според нея, за да се придържат към параметрите на фигурата, манекенки изпушват по няколко кутии цигари дневно, постоянно взимат разхлабителни, предизвикващите зависимост средства за потискане на апетита като Phentermine, Adderal (отнасящи се към амфетамините и фенилетиламините), както и лекарства, предписвани само от лекар. Всичко това е насочено към притъпяване на глада.

"Чувала съм, че някои момичета вземат наркотици като кокаин, за да ускорят метаболизма и да ядат по-малко. Все по-популярни са инжекциите с хормони за ускоряване обмена на веществата, съчетани с диети от 500 калории и хормона на щитовидната жлеза Т3. Има информация, че моделите специално консумират топчета от памук, които дават усещането за ситост", завършва руската манекенка.

Редактор: Мая Боева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com