Пазете се от тези 3 зодии - убождат право в сърцето

18940
Пазете се от тези 3 зодии - убождат право в сърцето
Снимка: iStock/Guliver

Случвало ли ви се е някой да ви нарани толкова дълбоко и неочаквано, че да останете безсилни? Ако отговорът е "Да", тогава може би сте били обект на въздействие от страна на зодиакален знак, който има незавидна способност да удря някого точно в слабото му място. Представителите на тези три зодиакални знака притежават неприятното умение да наранят вербално човека отсреща като го карат да изпитва силна мъка за нещо важно за него. Нека разгледаме кои зодии могат да ви ударят право в сърцето.

Овен

Овните са страстни и пламенни хора, които никога не се страхуват да отстояват това, в което вярват, или да казват истината си. Те няма да се поколебаят да назоват всеки, който ги е обидил, и могат да бъдат доста безмилостни, когато става въпрос за защита на интересите им. Поради това те лесно могат да накарат някого да се почувства малък и незначителен, ако се почувства обиден или предаден от него. Това ги превръща в един от зодиакалните знаци, които могат да ви прободат право в сърцето, без дори да се опитват.

Везни

Везните са известни с това, че са дипломатични и справедливи, но те имат и друга страна на личността си - по-тъмна, която рядко се вижда. Везните са невероятно проницателни и умеят да манипулират хората според собствените си планове. Ако забележат, че някой не е честен или правдив с тях, те ще използват това знание, за да го накарат да се чувства виновен или засрамен за това. Така че внимавайте, ако се изпречите на пътя на Везни; те може би знаят как да засегнат всичките ви болни места наведнъж!

Скорпион

Скорпионите са страстни и интензивни хора, които често преминават през живота си с тежък заряд на рамото. Те имат невероятната способност да разпознават неискреността и лицемерието от километри, поради което лесно могат да наранят някого, без дори да искат да го направят. Скорпионите не се притесняват да отправят язвителни забележки, когато са провокирани, така че ако ги настъпите, бъдете готови за сериозни последици!

Тези три зодии може и да имат неприятния талант да удрят някого там, където най-много го боли, но не позволявайте това да ви разубеди да се сближите с тях - те могат да бъдат яростно лоялни приятели, които никога няма да позволят на някой друг да ви нарани! Приятелството с някой от тези три знака може да се окаже много полезно в дългосрочен план; само не забравяйте да не прекрачвате граници и да не нарушавате обещания, защото ако го направите, тези остри думи могат да се върнат в пълен кръг! Да сте наясно кои зодиакални знаци могат да ви прободат право в сърцето е от решаващо значение, но също толкова важно е да разберете защо го правят; в края на краищата знанието е сила!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com