Пазете се от тези зодии, дори когато ви носят дарове

12479
Пазете се  от тези зодии, дори когато ви носят дарове
Снимка: iStock/Guliver

Старата поговорка гласи: "Пази се от данайците, дори когато носят дарове", но в случая тя трябва да бъде "Пази се от тези зодиакални знаци, дори когато ви носят дарове". Всички знаем, че хората, родени под определени звездни знаци, имат определени наклонности и характери, които могат да бъдат използвани в тяхна полза, когато ви носят "дарове". Днес ще разгледаме три зодии, чиито подаръци не са непременно дадени от добротата на сърцето им; по-скоро те ги използват като средство за постигане на определена цел.

Везни

Първият зодиакален знак в нашия списък е Везни. Везните са известни с това, че са външно любезни и щедри, но ако се вгледате по-дълбоко, ще видите скритата цел зад тяхната щедрост. Везните често използват подаръците като начин да спечелят благоразположението на околните или да докажат, че са по-добри от някой друг. Възможно е също така да дават скъпи подаръци като средство да впечатлят хората и да ги накарат да се чувстват задължени към тях по някакъв начин.

Скорпион

Следващият по ред е Скорпионът, който е известен с това, че е манипулативен и хитър. Те могат да използват подаръци, за да получат това, което искат от някого, без да се налага да го искат директно. Скорпионите разбират, че даването на нещо ценно често може да накара хората да се чувстват задължени към тях в замяна, така че ще използват тази тактика, за да получат това, което искат, без да изглеждат прекалено настойчиви. Възможно е също така да предлагат екстравагантни подаръци като начин да докажат своята власт и богатство над другите.

Дева

Накрая идваме до Девите, които са склонни да бъдат много прагматични и пресметливи, когато става въпрос за подаряване на подаръци. Ако Девите ви подарят нещо материално, има вероятност зад това да се крие послание - те може да се опитват да ви научат на нещо или подмолно да повлияят на процеса ви на вземане на решения. Дори на пръв поглед подаръкът да изглежда невинен, при Девите винаги има нещо повече под повърхността!

Когато става въпрос за получаване на дарове от който и да е зодиакален знак - особено от тези три, - се изплаща (буквално) да не се доверявате сляпо на всичко, което ви попадне! Макар че на пръв поглед намеренията на тези знаци може да изглеждат добри, под тях обикновено се крие нещо повече от това, което се вижда на пръв поглед, така че си струва (отново буквално) да следите за скрити планове или скрити мотиви зад неочакваната щедрост! В края на краищата, пазете се от данайците, носещи подаръци - и от други зодии също!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да заспим ефективно, за да имаме по-дълбок сън през нощта?

Археолози в Хърватия откриха метален шлем на 2500 години в илирийска гробна могила

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Навик или нещо друго: Защо някои хора все още гризат ноктите си?

Как да отслабнем след поредицата от празници?

Домашно пържено кюфте - лесна рецепта за чевръсти домакини

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 11 май /валутен калкулатор/

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com